Ben je op zoek naar een bijzonder en een persoonlijk cadeau voor de feestdagen? Wij hebben vandaag dé tip voor jou. Het gaat om sieraden, maar niet zomaar sieraden. Het zijn sieraden met een persoonlijke touch op manieren die geweldig zijn. Je haalt er herinneringen mee op, maar geeft hiermee ook iemand een prachtige boodschap. Benieuwd waar wij zo enthousiast over zijn?

Sieraden met de feestdagen

Sieraden cadeau geven (en krijgen) met de feestdagen is natuurlijk altijd een goed idee. Het is een luxe iets, zeker wanneer het zo mooi ingepakt wordt als bij KAYA Sieraden. Het uitpakken is hiermee al een feestje en wanneer je dan ook nog eens hele mooie items erin terugvindt is het plaatje compleet. Gelukkig zijn sieraden heel veelzijdig en is er genoeg keuze. Voor iedereen is er wel een passend en mooi sieraad te vinden. In iedere prijsklasse ook, want het hoeft echt geen honderden euro’s te kosten. Ook met een kleiner en normaal budget kom je goed uit de voeten.


Die persoonlijke touch

Nu zijn sieraden iets wat bijna iedereen wel kan dragen, maar persoonlijke op maat gemaakte sieraden niet. Deze zijn speciaal voor de ontvanger gemaakt, met bijvoorbeeld een bijzondere boodschap erop, initialen, een vingerafdruk of zelfs een foto erin. “Hoe dan?!” vraag je je misschien af. Bij KAYA Sieraden kunnen ze veel sieraden onwijs mooi graveren. Sommige kettingen en armbanden kun je bijvoorbeeld met één of meer initialen laten graveren, zoals de eerste letters van je kindjes of je partner. Ook kun je er soms een korte tekst op laten graveren. Wil je het echt helemaal speciaal maken, dan heb je nog de medaillon ketting. Onwijs mooi en luxe! Hierin kun je een foto zetten van een dierbaar iemand en de ontvanger draagt hem of haar dan altijd bij zich. Tegelijkertijd draag je een mooie ketting, want het medaillon kan natuurlijk gewoon dicht. Er zijn meerdere soorten medaillons, dus ook weer lekker keuze.

Naast deze mooie persoonlijke sieraden heeft dit merk nog veel meer moois. De stainless steel sieraden zijn geweldig en voor iedereen te dragen, ook met een nikkelallergie. De kwaliteit is hiermee gewoon echt heel goed, want de sieraden gaan echt jaren mee. Ze hebben niet enkel kettingen en armbanden, maar ook hele mooie ringen en prachtige oorbellen. Verras jouw dierbare dus zeker met een prachtig (persoonlijk) sieraad en hij of zij kan er meteen deze Kerst mee pronken.