Hoera voor nieuw speelgoed, want nu is er het nieuwe Miniverse! Wellicht heb je het al eens ergens anders voorbij zien komen. Met Miniverse maakt je kind de leukste minigerechten en minidrankjes in het bijna echie. Nu de feestdagen voor de deur staan is het dus meteen een leuke Sint- of schoentip. Benieuwd wat het precies is en welke creaties wij maakten? Je ziet het verderop in dit artikel.

Miniverse

Miniverse is een leuk nieuw speelgoedmerk in Nederland en introduceert hiermee ook als eerste mini food! Het gaat niet om echt eten, want dat kan hiermee niet, maar wel om leuke gerechten met levensecht mini eten. Met Miniverse heb jij binnen een handomdraai een ervaren kok in huis.

De verpakking

De verpakking van Miniverse is erg leuk. Het is net zoals de L.O.L. Surprise! ballen welke je moet uitpakken voor dat echte verrassingseffect. Het uitpakken ansich is al een leuk element. Elk kind weet precies wat hij of zij met een dergelijke bal moet, dus succes gegarandeerd. De ballen zien het vrijwel allemaal hetzelfde uit en net zoals bij L.O.L. weet je niet wat erin zit. Het gaat ook hierbij weer om dat leuke verzamelelement alleen verzamel je geen popjes, maar dit keer leuke gerechten.

De inhoud

In elke bal zitten de complete ingrediënten voor een bepaalde maaltijd. Zo kregen wij bijvoorbeeld iets om lekkere drankjes mee te maken, maar ook gedipte aardbeien en zelfs ingrediënten om de lekkerste taartjes mee te maken. Alles komt in het mini en zit ook nog eens in mini verpakkingen. Net zoals in real life dus. De sausjes en dips zijn kant en klaar, maar dien je dus wel zelf over je gerecht aan te brengen. Ze zitten in mini flesjes waar je het uit kunt knijpen. Onwijs leuk om te doen! Bij elk setje komt ook een leuk bordje of een serveerschaaltje, zodat het plaatje compleet is.

Onze eerste ervaring met Miniverse is top. Het is erg leuk speelgoed, maar omdat het best kleine details bevat is het niet geschikt voor de kleinere kinderen. Ze kunnen het is hun mond stoppen, maar ook hun motoriek is hier nog te grof voor. Voor de wat grotere kindjes is dit top speelgoed. Ze oefenen ermee hoe ze bepaalde gerechten maken en hun motoriek wordt gestimuleerd. Lekker twee vliegen in één klap dus!

De ballen van Miniverse zijn te koop bij de speelgoedwinkels en zijn ook online op diverse plekken zoals Intertoys te bestellen. Ze kosten €9,99. Naast mini food hebben ze nu ook mini lifestyle thema’s, ook heel erg leuk!

Maak je eigen minigerechten met Miniverse!