Een body lotion die je huid verstevigd en tegelijk een mooie bruine teint opbouwt, dat kan met de Nivea Body Lotion Firming + Bronze. Binnen 10 dagen word je huid steviger en krijg je een mooie zomerse glow. En zeker in het begin van de lente/zomer is een bronze body lotion ideaal. Hoe het werkt en wat mijn ervaring is, laat ik jullie vandaag zien!

Nivea Body Lotion Firming + Bronze

Over Nivea Body Lotion Firming + Bronze

De verstevigde formule Q10  verbeterd de elasticiteit van de huid in 10 dagen. Daarnaast bouw je ook geleidelijk een mooie zomerse bruine kleur op. De producten van Nivea zijn huidvriendelijk en dermatologisch getest.

Plus punten van Nivea Body Lotion Firming + Bronze

  • Verbetert de huidelasticiteit in 10 dagen!
  • Bouwt een natuurlijk gebruinde look op
  • Frisse geur
  • Hydrateert intensief

Nivea Body Lotion Firming + Bronze

Nivea Body Lotion Firming + Bronze

De bodylotion zit in een flacon met een inhoud van 400ml. Hier kan je zeker een langere tijd mee doen. Ik gebruik de lotion na het douchen. Er word geadviseerd door Nivea om na het aanbrengen van het producten even te wachten met aankleden. Dit omdat het anders kan vlekken op je kleding.

Met lotion waar bruinings- effect in zit, is het om het gelijkmatig en goed uit te smeren. Vooral aandacht voor de knieen, voet en ellebogen. Dat zijn plekken waar het kan ophopen en krijg je onnatuurlijke bruine plekken.

De lotion heeft een lichte frisse geur, en ook wel een kenmerkende Nivea geur. De lotion voelt licht en luchtig aan en laat zich gemakkelijk verdelen. De eerste keer moet je niet een heel verschil verwachten. Maar na de tweede dag/tweede keer gebruik begin je langzaam verschil te zien, op een hele natuurlijke manier.

Ik heb het resultaat van vier keer gebruik vast gelegd. Dit is het effect op mijn armen en ik ben er zelf best tevreden over. Het ziet er natuurlijk uit en vlekt niet.

Ik ben tevreden over het effect van Nivea Body Lotion Firming + Bronze. Ik heb het vooral in deze review gehad over de kleur en niet over het effect van verstevigen. Maar dat komt omdat ik dat gewoon bij mezelf niet goed kan vast stellen. De lotion geeft een kleurtje maar je voelt ook echt het verzorgde effect.

Nivea Body Lotion Firming + Bronze is o.a. te koop bij Bol.com voor €14,99