Worden jullie ook zo blij van adventskalenders? Wij wel, want hoe leuk is het wanneer je elke dag een vakje met daarin een verrassing mag openmaken? Juist, superleuk natuurlijk! Zeker wanneer het ook nog eens jouw favoriete merk betreft. The Body Shop komt ook dit jaar met heerlijke adventskalenders onder de noemen: The Advent of Change. Wij ontvingen The Body Shop Big Advent of Change adventskalender en laten hem vandaag graag aan jullie zien.

The Body Shop Big Advent of Change adventskalender

Aftellen naar Kerst is nog leuker met de adventskalenders van The Body Shop. Elk jaar weer weten ze te innoveren en te verrassen en ook dit jaar is het weer een feestje. The Body Shop Big Advent of Change adventskalender is de middelste kalender van de drie, want net als elk jaar lanceert het merk drie verschillende kalenders. Een ‘kleine’, een ‘middelformaat’ en een ‘grote’. Vorig jaar lieten we jullie de grootste kalender zien, dit jaar is het het middelformaat. Dat mag de pret overigens niet drukken, want ook deze ziet er fantastisch uit!


The Body Shop Big Advent of Change adventskalender bevat 25 producten en wie nu een beetje oplet weet dus dat je met Eerste Kerstdag je laatste vakje openmaakt. Dit is altijd een knaller en ook dit jaar klopt dat weer. In de kalender zitten wat mini’s, maar ook een aantal full-size producten om de hele winter lekker van te genieten.


De verpakking

De verpakking is weer lekker indrukwekkend. Het is een vrij grote en zware doos en dat verklapt stiekem al dat er heel veel in zit. Voor je gevoel krijg je dus zeker waar voor je geld. Wanneer je de deksel openklapt krijg je een mooi kerststig 3d tafereel. Superleuk om zo bijvoorbeeld op de kast neer te zetten, maar ook onder je kerstboom staat dit superleuk. De doosjes zitten verstopt in de lades. Elke dag mag je een doosje openmaken, als een waar cadeautje!


De inhoud

De inhoud is geweldig jongens. Wil je niet weten wat erin zit dan kun je nu het beste wegklikken, want we laten je wat producten zien die je erin terug kunt vinden. Goed om te weten is dat de kalender een waarde heeft van €152,- en hij kost €99,-. Je bespaart hiermee dus aardig wat geld. Het leuke van een dergelijke kalender is dat je producten ontdekt die je normaal niet zo snel zou kopen misschien.

In de kalender vinden o.a. de Almond Milk Body Butter, de Edelweiss Cleansing Concentrate, de heerlijke Camomile Sumptuous Cleansing Butter, het Aloe Sheet masker, het Charcoal Facial Mask in kleinformaat en een fijne mask brush om het aan te brengen, de Almond Milk Lip Care Stick, shower creams en nog veel en veel meer. Fantastisch om de hele winter mee door te komen als je het ons vraagt!

Deze nieuwe The Body Shop Big Advent of Change adventskalender is nu verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop en online te bestellen op www.thebodyshop.com. Hij kost €99,- en is dat volgens ons dubbel en dwars waard!