Mijn Manicure Must-Haves

Mijn nagels zijn erg belangrijk voor mij. Ik swatch vaak, maak nail arts en swatch nog voor andere websites. Geregeld krijg ik de vraag wat ik gebruik om mijn nagels gezond te houden en sterk. De verzorging daar zit het allemaal in. Mijn nagels waren tot een paar jaar terug zwak en broos en nu zijn ze sterk en gezond. Daarom laat ik jullie vandaag mijn manicure must-haves zien, want dat heeft mij zeker geholpen.

Mijn Manicure Must-Haves

Etos Nail Polish Remover Zonder Aceton

Op dit moment gebruik ik de nagellak remover van Etos, dit is vaak wel wisselend bij mij. Maar kies wel altijd voor een variant waar geen aceton in zit. Acton droogt de nagel uit en hier worden nagels zwak en broos. Deze remover van Etos werk fijn en haalt makkelijk de nagellak weg en heeft geen sterke geur.

Mijn Manicure Must-Haves

Etos Hand Cream Intensive Care

Ik wissel tussen twee hele fijne handcrèmes waaronder deze van Etos. Ik heb best redelijk droge handen en daar is deze Intensive handcrème perfect voor. Het maakt mijn handen zacht en ze voelen gehydrateerd en ook de extra droge plekjes op mijn handen worden weer soepel, mede ook door de vasaline die hierin verwerkt zit.

Etos hand cream intensive care is verkrijgbaar voor €1.99

Mijn Manicure Must-Haves

Douglas Seathalasso Hand Cream – Seaweed & Sea Minerals

Soothing hand cream is een verzorgende handcrème die ook erg fijn is voor droge handen. Mijn huid komt regelmatig in aanmerking met water wat mijn huid erg uitdroogt. Al bij de eerste keer dat ik deze handcrème gebruikte warme mijn handen minder droog en zagen er een verzorgt uit.

Douglas Home Spa Seaweed & Sea Minerals – Soothing Hand Cream is verkrijgbaar voor €4,99

Mijn Manicure Must-Haves

essie nail skin serum with blue algae

In dit serum van essie zit zeealgen in verwerkt ook wel “het groene goud’ genoemd. Zeealgen hebben namelijk de eigenschap om waardevolle bestandsdelen van de zee in hun cellen op te slaan. Zodra je het serum dus gebruikt gaan de cellen werken en komen er vitamine en mineralen vrij wat erg goed is voor de huid. Ik gebruik hem als ik net mijn nagellak verwijderd heb. Dan breng ik het zowel aan op de nagelriemen als op de nagel en laat het een paar minuten intrekken. Daarna verwijder ik het overtollige met remover. De nagelriemen worden soepel waardoor je ze makkelijk kan terug duwen en de nagel word gehydrateerd.

essie nail skin serum with blue algae is verkrijgbaar bij Bol.com voor €11,95

Mijn Manicure Must-Haves

Trind Nail Repair Natural

In twee weken naar gezonde, sterke nagels. Trind Nail Repair is een nagelversterker die van zwakke en broose nagels, gezonde en sterke nagels maakt. Ik was sceptisch totdat ik vorig jaar het voor het eerst ging testen. Mijn nagels zijn nu gezond en worden lang zonder te verzwakken of af te bladeren.Als je heet de eerste keer gaat gebruiken doe je dit 14 dagen achter elkaar, daarna kan je het om de twee of drie dagen gebruiken. Het is echt mijn wondermiddel en dit is mijn tweede flesje.Wil je ook mooie gezonde en natuurlijke nagels? Trind kan ik je echt aanraden! Wil je de volledige review lezen met voor en na foto’s klik dan hier.

Trind Nail Repair Naturel is verkrijgbaar bij Etos en Bol.com voor €12,99

Mijn Manicure Must-Haves

Essie Glasvijl

Ik gebruik alleen maar een glasvijl voor mijn nagels en is veel beter dan een ‘gewone’nagelvijl ! Een glasvijl is zachter voor je nagels vanwege het oppervlak van micro fijne glasdeeltjes, hierdoor zullen er geen scheurtjes of haaltjes aan je nagels ontstaan. Een glasvijl is duurzaam want hij gaat zo’n 3 jaar mee en is extra hygiënisch omdat je hem kan afwassen onder de kraan.

Mijn Manicure Must-Haves

Burt’s Bees – Lemon Butter Cuticle Cream

Burt’s Bees is 100% natuurlijk In het product zit o.a. bijenwas, amandelolie, citroenschil-olie, cacaoboter, rozenmarijnextract, vitamine e, zonnebloemolie. Een nagelriem butter dus met heel veel goede en voedende oliën en boters. Het product is vrij van Parabenen, parfum, kleurstof, minerale olie en is Dierproefvrij!

Nu bijna een jaar gebruik ik meerdere keren per dag deze nagelriem crème. Het heeft een heerlijke citroengeur en de creme voelt vol en romig aan. Zodra je deze  aanbrengt op je nagelriemen en zachtjes in masseert voel je de olie die hier inzitten, de crème trekt snel in. Je hebt echt maar een klein beetje crème nodig voor je nagelriemen. Mijn nagelriemen krijgen hier echt een boost. Kleine wondje helen ook veel sneller als ik deze erom aanbreng.

Burt’s Bees | Lemon Butter Cuticle Cream is o.a. verkrijgbaar bij Douglas en Etos voor €7,95

Mijn Manicure Must-Haves

Etos Hand Care – Overnight Hand Serum

Voordat ik echt ga slapen breng ik op schone handen de Etos overnight serum aan. Ik gebruikt het serum naast mijn gewone dagelijkse handverzorgingsproducten. Het serum voelt heel licht aan en trekt snel in. Het resultaat in de ochtend is heerlijke zachte handen.

Het serum is verrijkt met o.a. Vitamine E en Arganolie. Vitamine E zorgt er voor dat het vochtgehalte in balans blijft en water-verlies door de huid voorkomt en Arganolie zit vol hydraterende voedingstoffen voor de huid.

Etos Hand Care Overnight Serum is verkrijgbaar voor €2.99

Mijn Manicure Must-Haves

Sally Hansen – Moisture Rehab X

Sally Hanen Moisture Rehab X is een nacht serum voor de nagels dieik ook in de avond aanbreng. Zo heeft het de hele nacht de tijd om goed in te trekken waardoor de nagels extra gehydrateerd worden.

Mijn Manicure Must-Haves

Wat doe jij om je nagels en handen te verzorgen?