Mijn favoriete nagellakken

We zitten alweer op de helft van de maand mei en volgende maand gaat officieel de zomer al beginnen! Ik ben al helemaal in de zomersfeer door het mooie weer van de afgelopen week, dit was ook goed te zien aan de keuze van mijn nagellak. Vandaag mijn favoriete nagellakken van mei, kijk je mee!

Mijn favoriete nagellakken

Morgan Taylor Self Collectie 2017 – All About The Pout

Ik begin direct met mijn favoriete kleur. All About The Pout is een heldere peachy kleur die bijna licht geeft en je huid ook nog eens een paar tinten donkerder maakt. Dit was een kleur waar ik echt jaren naar opzoek was. Voor mij is dit het ultieme zomer kleurtje!

Mijn favoriete nagellakken

Etos Nagellak – 68 My Mint Or Yours

Afgelopen week kon je al dit lakje spotten op Beauty Unboxing. De kleur doet mij echt denken aan een helder blauw/groene zee echt een tropische kleur, vind je niet?

Mijn favoriete nagellakken

Etos Nagellak – 21 Colral Bay

Ja ook deze hoort in dit rijtje thuis. Deze is opvallend maar niet te waardoor het een mooi en draagbare zomer kleur is.

Mijn favoriete nagellakken

Morgan Taylor Selfie Collectie 2017 – Me, Myself-ie, and I

Deze knaller van een nagellak heb ik de afgelopen twee weken op mijn teennagels gehad. De kleur steekt zo mooi af en valt goed op. De kleur bleef echt mooi zitten zonder chippen. Wat je zo niet ziet maar wat er wel is zijn hele fijne shimmers de lak droogt semi matt op.

Mijn favoriete nagellakken

Mijn favoriete nagellakken

Morgan Taylor Selfie Summer Collectie – Best Face Forward

De basis is donker neon paars en bevat hele fijne holografische glitters. Dit maakt hem extra mooi. Ondanks dat deze aan de donkere kant is steekt hij wel mooi af bij een zon gebruinde huid.

Wat is jouw favoriete kleur voor op je nagels?