Een van mijn favoriete merken, Ted Baker. Het merk staat bekend om de vrouwelijke vormen, roségoud en heel veel roze. En nu ook voor zijn parfum! Ik ontving de nieuwe Ted Baker Mia parfum. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder.

Je hebt door de jaren heen al verschillende items van Ted Baker voorbij zien komen. Onder andere mijn nieuwste aanwinst, de super leuke roze tas. Qua kleding slaag ik helaas niet zo goed bij Ted, maar dat is meer omdat alles mooi aangesloten moet zijn en daar houd ik zelf niet zo van. Qua geuren lig ik gelukkig wel op 1 lijn met Ted!

Ted Baker Mia

De geur Mia staat voor energiek, stijlvol en gereffineerd. Alleen met deze woorden heb je mij al. Qua geur verwachte ik dan ook een zachte vrouwelijke bloemengeur.

De combinatie van citroen, framboos en zwarte bes in combincatie met rozenbloesems en fresia’s zorgen voor een zachte maar toch lekker zoete parfum waar ik zelf geen genoeg van kan krijgen. De basis van de Ted Baker Mia parfum bestaat uit patchoeli en amber. Ik houd daar heel erg van!

Sweet Treats

Zoals te verwachte bij Ted Baker is er ook ontettend veel aandacht besteed aan de verpakking. Voor de een is dit misschien simpel, maar wat mij betreft is dit de nieuwe eyecatcher op mijn kaptafel. Vooral de roségouden dop spreekt mij erg aan. Op de bovenkant van de dop zit overigens nog een heel mooi roze steentje verwerkt waardoor het net even luxer oogt. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de kleur voor het flesje zelf! Er zit namelijk een roze verloop van roze in het flesje.

Qua houdbaarheid vind ik de parfum wel oke, maar om nou te zeggen dat je de hele dag de geur blijft ruiken. Nee dat helaas niet. Desondanks vind ik de nieuwe Ted Baker Sweet Treats geur Mia echt een aanwinst en gebruik ik hem dagelijks met heel veel plezier!

In totaal zijn er drie nieuwe geuren van de Ted Baker Sweet treats eau de toilettes. Een flesje bevat 30 ml en kost maar €29,99 bij de Douglas. Een zacht prijsje als je het mij vraagt!

Wat vind jij van de Ted Baker parfum collectie?

Handtekening Jamey