De meivakantie is alweer bezig en tot nu toe hebben we nog niet heel erg kunnen genieten van lekker lenteweer. Gelukkig is het wel droog en dus is het altijd een goed idee om eropuit te gaan met je gezin. Even weg van thuis, van de dagelijkse sleur en de klusjes in huis. Waar de reis naartoe gaat? Naar FarmCamps!

Last minute meivakantie tip

Ben jij op zoek naar een last minute meivakantie? Dan is FarmCamps een onwijs goed idee. Misschien ken je het al, misschien ook niet. Bij FarmCamps verblijf je met je hele gezin bij de boer. Je logeert lekker lokaal, gezellig en knus. Hou je van kamperen, dan is dit echt kamperen next level. Zeker met kinderen, want die gaan hier de tijd van hun leven beleven. Bij FarmCamps kun je kiezen uit allerlei soorten tenten, zoals een luxe Barntent, een luxe Safaritent of een luxe Lodgetent. Alle accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, dus mocht je nog even moeten wennen aan het idee van kamperen hoef je niet bang te zijn dat het gaat tegenvallen op luxe gebied.

Ideaal voor gezinnen met kinderen

FarmCamps is ideaal voor gezinnen met kinderen. Met name kleine kinderen tot een jaar of 12 vinden dit geweldig. Een vakantie met kinderen is heel anders dan dat je met z’n tweeën weggaat en dus moet je ervoor zorgen dat de kindjes het ook naar hun zin hebben. Lukt dat? Dan zit jij er vaak ook lekker bij en heb je een fijne vakantie. Kamperen op de boerderij betekent dat je midden tussen de dieren slaapt, iets wat kinderen natuurlijk te gek vinden. Ze kunnen tijdens het verblijf lekker spelen in de natuur, luieren in de hooibergen, boomhutten bouwen en soms zelfs helpen met de dieren en helpen bij de boer. Voor een kind is er niets leuker dan dat! Het is dus zeker 100% kidsproof!!

Overal in Nederland

Dat kamperen op de boerderij uniek is hoeven wij je natuurlijk niet uit te leggen. Je spendeert hele dagen lekker buiten en geniet van de natuur. Dat kan overigens overal door heel Nederland, want er zijn FarmCamps in elke provincie. Van Zuid-Holland tot Brabant en van Limburg tot aan Friesland…overal kun je genieten en vakantie vieren!

Gezelligheid en persoonlijk!

Omdat logeren bij de boer natuurlijk heel erg kleinschalig is, is het lekker persoonlijk. Je bent geen kamernummertje uit dat grote hotel, maar bijvoorbeeld gezin ‘Janssen’. De eigenaren doen er dan ook alles aan om het jullie zo fijn mogelijk te maken en kunnen je van allerlei dingen voorzien.

Fijne vakantie!!