Welke vrouw droomt er nou niet van een prachtige bos met lange haren? Helaas is dit niet voor iedere vrouw vanzelfsprekend. Misschien heb je wel last van dun haar, waardoor je geen volle bos haar hebt. Of het kan zijn dat je haar erg langzaam groeit, waardoor het lang duurt voordat jij lange haren hebt. Wat het probleem ook is, je kunt het erg gemakkelijk oplossingen met een haarverlening door middel van clip in hairextensions.

Mijn haarissue

Door de jaren heen heb ik veel aan mijn haren gedaan. Korter geknipt, geverfd, proberen langer te laten groeien. Helaas lukt het ook mij niet om snel een lange bos haar te krijgen. Een uitkomst voor mij en vele andere dames, is het gebruik van clip in hairextensions. Zo kunnen wij op ieder moment van de dag een prachtige bos haar creëren. Of je het nu iedere dag wilt gebruiken, of juist met speciale momenten zoals een feestje of uitje. Het handige van clip in hairextensions, is dat ze niet vast zitten aan jouw haar of hoofdhuid. Je kunt ze in je haar klippen, waardoor je zelf kunt bepalen wanneer en hoelang je ze inhoudt. Ideaal!

De juiste extensions kiezen

Nu kan het natuurlijk erg lastig zijn om de juiste hairextensions te kiezen. Welke kleur, wat voor gewicht en welke lengte kies je? Qua kleur zou ik je adviseren om zo dicht mogelijk bij je eigen kleur te blijven, zo valt het verschil in lengte het minst op en ogen de hairextensions natuurlijk naast jouw eigen haar. Op het gebied van lengte kun je kiezen uit 38 centimeter of 50 centimeter. Persoonlijk zou ik kiezen voor 38 centimeter, om het zo natuurlijk mogelijk te laten. Het standaardgewicht is 70 gram, maar wanneer je voorkeur anders is, kun je ook kiezen voor 140/160/200 gram.

Zou jij clip in hairextensions gebruiken of heb je ze al?