Design kun je op vele manieren toepassen in je woning. Je kunt grote aanpassingen doorvoeren in bijvoorbeeld je woonkamer, maar je kunt er ook voor kiezen om wat minder zichtbare aanpassingen te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van design in je badkamer?

Met design badkamermeubelen waan jij je in een wereld van luxe, alsof je in een hotel bent. Zeg nou zelf: dat is toch heerlijk? Wij zouden graag weleens wat dingen willen aanpassen aan onze badkamer en zijn nu zelf erg op zoek naar wat wij precies willen. In dit artikel ga ik wat dieper in op design badkamermeubels, lees je mee?

Design badkamermeubels

Met design badkamermeubels breng je sfeer en luxe in je huidige badkamer. Ik vind het zelf heerlijk om te ontspannen na een werkdag in onze badkamer. Zo heb ik echt even ‘me-time’ en kan ik goed tot rust komen. Ik vind een prettige badkamer dan ook ontzettend belangrijk! Naast sfeer, is een praktische indeling ook een must. Zo kan een goede kast natuurlijk ook niet ontbreken. Zelf vind ik Corner Wandplank van Menu erg tof. Perfect voor mijn verzorgingsproducten (die heb je natuurlijk een hoop als beautyblogger). Zo staan ze vriendlief ook niet in de weg, wat hij vast erg fijn vindt.

Mijn favoriete merk

Zoals ik hierboven ook al deels vertelde, vind ik de designs van Menu prachtig! Strak en minimalistisch, waardoor ze erg goed in ons interieur passen. Menu heeft naast design badkamermeubels, ook vele andere producten voor onder andere de keuken en woonkamer. Daarnaast is Menu ook nog eens betaalbaar, wat ook erg prettig is! Menu is een jong Scandinavisch design merk, met verschillende designers. Een persoonlijke favoriete designer van mij is Norm Architects. Norm Architects ontwerpt strakke designs met een Scandinavische uitstraling, prachtig!

Wat vind jij van design badkamermeubels?