La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ zelf pompen

Zoals jullie weten heeft mijn dochtertje last van eczeem. Gelukkig hebben we het nu wel onder controle en zijn de klachten vele malen minder. Een van de dingen die ons hier ontzettend goed bij helpt is de La Roche-Posay Lipikar Baume AP+. 

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+

Het is een hele mond vol, maar kort gezegd noem ik het een wonderbalsem. La Roche-Posay staat natuurlijk bekend om hun intense samenwerking met dermatologen en de belofte om het leven van mensen met een gevoelige huid te vergemakkelijken. Alle producten van La Roche-Posay bestaan dan ook uit samenstellingen die echt gericht zijn op deze gevoelige huid. Geen troep, geen parfum. Enkel pure ingrediënten. Wij kregen tijdens de heftige tijd dat Noé echt heel veel last had van haar eczeem de tip van onze dermatoloog om deze Lipikar Baume AP+ te proberen. En sindsdien gebruiken we niets liever!

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ zelf proberen

Lipikar Baume AP+ wordt aangeraden voor:
– de droge en geïrriteerde huid
– jeukende huid
– atopisch eczeem, droog tot zeer droge huid

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+

Het voordeel van de La Roche-Posay Lipikar Baume AP+is dat je niet vaak hoeft te smeren. Wij smeren Noé over het algemeen 1 keer ’s morgens helemaal in, en 1 keer ’s avonds. En wanneer ze echt eczeem plekjes heeft gebruiken wij ook nog steeds een hormoon zalf. De Lipikar Baume AP+ is voor ons meer een “onderhouden” balsem. Deze houd haar huid de hele dag gehydrateerd zonder te vlekken of plakkerig aan te voelen. Want de meeste vette zalven, crème en balsems die wij hebben gekregen zijn een hel om aan te brengen of funest voor je kleding.

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ staand

Voordelen:
– De baume werkt langdurig
– Hele fijne textuur
– Parfum-vrij
– Voor kinderen en volwassenen
– makkelijk smeerbaar
– vlekt niet en trekt goed en snel in

La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ pompje

Qua prijs is het niet het meest goedkope product. Maar eerlijk is eerlijk, met 400ml kan je over het algemeen wel erg lang doen. Je hebt namelijk niet heel veel product nodig. De La Roche-Posay Lipikar Baume AP+ is onder andere verkrijgbaar bij Notino voor 22,90 (400ml).

Hopelijk vonden jullie het fijn om meer te lezen over de wonderbalsem die ons heeft gered!