3 x TonyMoly Mask Sheets

Wat ben ik gek op maskers en dan vooral sheetmaskers! TonyMoly is een Koreaansmerk met een heel groot aanbod aan verschillende sheetmaskers. Vandaag laat ik jullie drie maskers van dit merk zien, met alle drie een verschillende werking. Lees je mee?

3 x TonyMoly Mask Sheets

3 x TonyMoly Mask Sheets

I’m Charcoal Sheet Mask

Dit masker is ideaal als je last hebt van een onzuivere huid. Het masker bevat namelijk extracten van houtskool die ervoor zorgt dat onzuiverheden worden aangepakt en tegen worden gegaan. Met dit masker word je huid weer glad en verdwijnen puistjes. Of het laatste echt zo is moet ik in het midden laten. Ik heb zelf geen last van puistjes of echt onzuiverheden. Wat ik wel kan zeggen is dat dit masker mijn huid heerlijk glad laat aan voelen.

Het masker laat je ongeveer 20 á 30 minuten goed intrekken. Vervolgens haal je voorzichtig het masker van je gezicht en masseer je het overige serum me je vingertoppen goed in. Wil een extra koelend effect, leg dat 15 minuten van te voren het masker even in de koelkast.

TonyMoly I’m Charcoal Sheet Mask is online verkrijgbaar bij Boozyshop voor €5,95

3 x TonyMoly Mask Sheets

I’m Real Aloe Sheet Mask

Kan je huid wel een hydratatie boost gebruiken? Dan is dit masker ideaal voor jouw! Het hoofdbestandsdeel is Aloë Vera, een plant die een helende en hydraterende werking heeft. Aloë Vera zorgt er mede voor dat de huid weer hersteld en gekalmeerd word. Het masker heeft een diepe werking en zorgtdat het vochtbalans in de huid weer hersteld word. Dit zorgt voor een mooie, stralende goed uitziende huid.

Het masker bevat een heel zacht verfrissende geur. Ook deze laat ik 20 á 30 minuten goed inwerken en masseer het overige serum goed in. Wat mij opviel is dat gelijk resultaat voelde en zag. Mijn huid zag er verfrissende uit en voelde heel gehydrateerd. Denk dat dit masker vooral lekker is na een warme zomer dan, en dan natuurlijk van te voren even 15 minuten in de koelkast leggen.

Tonymoly I’m Real Aloe Sheet Mask is online verkrijgbaar bij Boozyshop voor €5,95

3 x TonyMoly Mask Sheets

I’m Real Acerola Sheet Mask

Acerola is een fruitsoort en bevat een hoge dosis aan vitamine C en behoort daarom tot de meest gezonde fruitsoorten ter wereld. Dit bijzonder ingrediënt helpt een droge huid te voorkomen en geeft de huid een stralende teint.

De geur is zacht en zoet. Ook dit masker laat je 20 á 30 minuten goed inwerken. Mijn huid voelt gehydrateerd aan.

Tonymoly I’m Real Acerola Sheet Mask is online verkrijgbaar bij Boozyshop voor €5,95

3 x TonyMoly Mask Sheets

Wat een uitkomst zijn de TonyMoly Mask Sheets en vooral deze drie vind ik erg goed en fijn. Van deze drie vond ik zelf het masker met Aloë Vera erg lekker omdat me huid zichtbaar een boost er van kreeg.

Meer over Lonneke lezen? Klik dan hier.

Ben jij bekend met de TonyMoly mask sheets?

TonyMoly Mask Sheets