Shoppen voor onze kinderen doen we graag. Sterker nog…we geven liever meer geld aan hun kleding uit dan aan die voor onszelf. Herkenbaar? Dan hebben we nu wat fijne (en budgetvriendelijke) inspiratie voor jou! In dit artikel geven we namelijk leuke tips voor items die je in de sale kunt scoren!

Winterjas

Hoewel je kindje waarschijnlijk al een winterjas heeft kun je rond deze tijd van het jaar heel goed leuke en toffe winterjassen scoren in de sale, bijvoorbeeld bij Kixx.nl. Tijdens de winter worden dit soort items namelijk al afgeprijsd. Wil je nog een tweede exemplaar voor je kind, ben je op zoek naar een goedkope winterjas om in te spelen of wil je misschien al op de zaken vooruit lopen en een jas voor volgend jaar scoren? Doe het dan nu, want het scheelt je veel geld. Winterjassen zijn duur, dus wanneer je er op kunt besparen is dat mooi meegenomen.

Broeken en jeans

Wij weten niet hoe het bij jullie zit, maar de broeken slijten er hier aardig snel doorheen. Vooral de jongensbroeken zijn soms hevig aan vervanging toe en dat snappen we wel, want de meeste jongens ravotten nog net wat meer dan de meiden. Denk aan modderknietjes die je niet meer schoon krijgt, graskontjes en zelfs gaten op de knietjes. Hoewel dat laatste ook wel trendy is, is een te groot gat natuurlijk geen gezicht. Onze tip: koop jeans en broeken in de sale en koop ze op voorraad. Sla lekker in, want voor de prijs hoef je het vaak niet te laten. Koop ook meteen een maatje groter, want daar groeien ze vanzelf wel in.

Kleding voor volgend najaar

Het is nog zo ver weg en stiekem willen we er nog niet aan denken, maar een goede tip (en zeker voor je portemonnee) is om nu al kleding voor je kinderen te kopen voor volgend najaar. Je weet de maat natuurlijk nog niet zo goed, maar wanneer je kind boven de 3 is kun je heel goed schatten. Ze groeien dan niet meer 3 maten in een jaar en dus kun je de gok goed nemen. Koop leuke broeken, toffe truien en leuke vestjes. Hang ze apart en haal ze na de zomer tevoorschijn. Op die manier hoef je dan niet meer voor de volle mep alles in te slaan. Natuurlijk kun je het aanvullen met wat nieuwe stukken, maar de basis heb je al. Veel shop plezier!