Het jaar is natuurlijk net pas begonnen en hoewel we nog in januari zitten vinden we het heerlijk om vooruit te kijken. Zo voorkomen we hopelijk die winter blues en staan we voordat we het weten in het voorjaar. Denk aan lekkere temperaturen, meer buiten vertoeven en die dikke winterjas die naar de zolder kan. Heb jij al een leuke jas voor de lente? In dit artikel geven we je wat leuke inspiratie!

Tussenjas

Omdat we met de lente tussen de twee seizoenen in zitten kan het weer nogal onvoorspelbaar zijn. Soms is het best koud, met name in de ochtend, en soms kunnen er dagen tussen zitten dat het wel 20 graden is. Een goede jas is dan zeker onmisbaar, want je dient er ten alle tijden lekker comfy bij te lopen. Speciaal voor dit seizoen is een tussenjas dames ideaal. Hij is wat warmer dan een dun zomerjasje en niet zo dik als een winterjas. Zowel voor de lente als de herfst is dit een fijne jas om te dragen. Tussenjassen zijn er in allerlei modellen, zoals een korte met en dunne voering of een langer exemplaar die ook je bovenbenen wat warm houdt. Heel tof vinden wij bijvoorbeeld de lammy jasjes!

Zomerjas

Heb je het snel warm of ben je altijd in de weer? Dan kan een zomerjas dames ook heel fijn zijn. Deze jasjes zijn dikwijls wat dunner van stof en wat luchtiger, maar zeker niet minder fijn. Heel tof vinden we de spijkerjasjes. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en modellen. Of wat dacht je van een toffe blazer? Ook dit item kun je makkelijk als zomerjasje dragen. Combineer het meteen met een bijpassende broek en jouw hippe outfit is helemaal klaar!

Trenchcoat

Heb jij al een trenchcoat? Jaren terug waren deze jassen een ware hit en elk jaar zien we er steeds meer terugkomen. Of je hem nu in het beige, grijs of zwart draagt, of misschien wel een andere toffe kleur, een trenchcoat dames is nog steeds een heel goed idee voor het voorjaar!

Leren jack

Heel fijn en tijdloos tot slot zijn de leren jacks. Ze worden ook wel biker jackets genoemd en zijn heel tof in de kleuren zwart, bruin en groen. Je kunt dit soort jasjes bij allerlei outfits stylen. Denk bijvoorbeeld aan een stoere look, maar ook draag je hem goed op een leuk jurkje. Liever matchen met een kantooroutfit? Ook dat is hiermee geen probleem!