Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Nectar close up

Ik zat bij mijn ouders door een oud magazine te bladeren. Tot mijn verbazing was het geurtestertje nog niet geopend, dus aan mij de eer. Het moment dat ik de Issey Miyake L’Eau d’Issey Pure Nectar rook was ik direct verliefd en heb ik de geur ook gelijk besteld. In dit artikel vertel ik je graag meer over deze heerlijke zomer parfum.

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Nectar flatlay
Het gebeurt niet vaak dat je in een magazine nog een geurtestertje vind. En wanneer je dan toch een blad hebt waar er eentje in zit is het al helemaal zeldzaam als niet iemand anders de geur al heeft geopend en hij al helemaal vervlogen is. Ik was dan ook zo blij als een kind in de snoepwinkel dat ik de eer had om de Issey Miyake L’Eau d’Issey Pure Nectar sample te mogen openen. Ik was zoals ik al zei direct verliefd op de zachte warme, maar ook zoete geur. Dus voor ik er erg in had was de bestelling bij Notino al geplaatst.

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Nectar closer

Issey Miyake

De Japanse Issey Miyake staat bekend om zijn technologische kledingontwerpen, tentoonstellingen en parfum. De geuren van Issey Miyake staan er om bekend altijd onderscheidend te zijn. In 2016 heeft Issey Miyake het fruitige zusje genaamd L’eau d’Issey Pure uitgebracht. In 2018 kwam de opvolger L’Eau d’Issey Pure Nectar.

Uiterlijk

Ik ben echt dol op alles wat rose goud is. Het zal je dan ook vast niet verbazen dat ik de verpakking van de Issey Miyake L’Eau d’Issey Pure Nectar echt fenomenaal vind. Het is een druppelvormige flacon met een mat rose gouden dop. Alles straalt puurheid uit in een warme vorm. Ik ben er echt gek op, alleen al om de verpakking.

“de ultieme fase in de metamorfose van water, van zee tot dauw en van dauw tot roos.”

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Nectar 5

De geur

De geur is zacht en zoet. Je moet er wel echt van houden. Daarnaast ruik je ook de roos in combinatie met de honing en peer erg goed. Dit zijn zoals je wel kunt raden erg zoete geuren, maar toch ook bloemig. Ik vind het soms zo lastig omschrijven. Vooral wanneer het enige wat er uit mijn toetsenbord “heerlijk, prachtig, geweldig, een absolute musthave ” is.

Top noten: Bergamot, Honing, Peer.
Hart noten: Pioenroos, Roos, Water noten.
Basis noten: Ambergris, Cashmeran, Sandelhout.

Moet je deze geur kopen? JA! Absoluut. Voor 37,90 koop je al een 30ml flacon van de L’Eau d’Issey Pure Nectar.

Ben je benieuwd naar nog meer parfum reviews? Klik dan even hier.

Issey Miyake - L'Eau d'Issey Pure Nectar