Ken je dat, dat je haar wat droog aan voelt geen volume meer heeft en daardoor meer vast zit dan dat je het los draagt. Ik weet niet wat het is maar de afgelopen tijd kon ik weinig met mijn haar. Daar kwam onlangs verandering in toen ik ‘GUHL Lang & Soepel met Sakura Kersenbloesem + Olie ging gebruiken. Dit duo heeft een herstellende eigenschap en versterkt de punten.

Over GUHL Lang & Soepel met Sakura Kersenbloesem + Olie

De Sakura Kersenbloesem uit Japan symboliseert de florerende schoonheid van de natuur. De waardevolle micro olie wordt gewaardeerd voor haar herstellende eigenschappen. De unieke formule met Potiëne-Lipide Complex herstelt het haar van binnenuit en versterkt het tot in de punten. Bron

Geeft zijdezacht glanzend haar vol levendigheid en veerkracht

Versterkt de hele haarvezel

Herstelt beschadigde lengtes en punten

Bevrijdt de haaraanzet mild van overtollig vet

GUHL Lang & Soepel met Sakura Kersenbloesem + Olie – Shampoo

De shampoo zit in een handige flacon. Het product kan je gemakkelijk uit de flacon krijgen let op dat je niet te veel druk op de fles zet anders komt er te veel uit. Je hebt namelijk zoals Guhl zelf ook aangeeft maar een kleine hoeveelheid nodig. Ik neem ongeveer de hoeveelheid van een 2 euro munt.

Zodra je de shampoo aanbrengt ruik je direct de kersenbloesem terug. Guhl staat bij mij bekend om de heerlijk geur sensatie en ook deze lijn maakt dat weer waar!

De shampoo is geschikt voor haar dat beschadigd is en een boost kan gebruiken. Mijn haar voelt hierdoor gezonder aan en luchtig.

GUHL Lang & Soepel met Sakura Kersenbloesem + Olie – Shampoo is verkrijgbaar voor €6,99

GUHL Lang & Soepel met Sakura Kersenbloesem + Olie – Crème Conditioner

De conditioner verzorgt en hersteld het beschadigde haar. Ook hiervan heb je maar een kleine hoeveelheid nodig. Ook hier ruik je de kersenbloesem weer goed in terug. De conditioner maakt mijn haren zijde zacht zonder verlies van volume.

GUHL Lang & Soepel met Sakura Kersenbloesem + Olie –Crème Conditioner is verkrijgbaar voor €6,99

Ik vind het heerlijke producten die al direct na de eerste keer gebruiken zichtbaar resultaat geeft. Mijn haar ziet er gezonder uit, meer volume en toch zijde zacht. Ik draag nu weer vaker mijn haren los! En de geur is echt heel lekker!

GUHL Lang & Soepel met Sakura Kersenbloesem + Olie is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen

Gebruik jij weleens producten van Guhl?