Wie mij een beetje kent weet dat ik echt gek ben op geurkaarsen in huis. Zeker nu het wat kouder word steek ik ze regelmatig aan. Benieuwd naar mijn twee nieuwste aanwinsten van Ted Sparks? Lees dan snel verder.

Een kaars is maar een kaars hoor ik Bram nog zo zeggen. Nou wat mij betreft is dat absoluut niet waar. Met de juiste geur kun je namelijk de perfecte sfeer creëren. Zo is de nieuwe Cinnamon & Sandalwood kaars van Ted Sparks perfect voor de winter en feestdagen. Je krijgt gelijk een gevoel van warmte en kerst als je de geur ruikt. En door de leuke glazen verpakking is het ook nog een eyecatcher.

Cinnamon & Sandalwood

De Cinnamon & Sandalwood kaars zit verpakt in een mooie luxe doos met daarop een eland? Of is het een rendier? Ik weet het nooit zo goed uit elkaar te halen. In ieder geval, de zelfde afbeelding vind je ook in het goud afgebeeld op het glas van de kaars zelf. Het glas is prachtig rood en past dus perfect bij de kerst zoals ik al zei.

Bamboo & Peony

Ook heb ik een andere pracht kaars mogen ontvangen. Eentje die ik nog niet eerder in mijn collectie heb gehad! Namelijk een hele grote met meerdere aansteek punten in de geur Bamboo & Peony. Deze geur is in tegenstelling tot de Cinnamon & Sandalwood een stuk frisser qua geur en kan daardoor naar mijn mening het hele jaar door.

Volgens de site is het een geurkaars om mee te relaxen. De basis van bamboe en pioenroos zorgen samen met een vleugje groene thee en lelie voor een betoverend aroma. Nou zou het glas van de kaars zwart zijn, maar persoonlijk vind ik het meer een donkere kleur blauw. Ook deze kaars is echt een eyecatcher voor op je salontafel!

Wie denkt dat zulke mooie luxe geur kaarsen duur zouden zijn heeft het mis! De Cinnamon & Sandalwood kaars kost slechts €14,95 en de grotere Bamboo & Peony maar €19,95. Dus mocht je nog een leuk cadeau zoeken voor de kerst….

Brand jij ook graag een kaarsje in huis?

Handtekening Jamey