Geef toe: je telefoon heb je altijd bij je. Je kijkt er meerdere malen per dag op en neemt hem overal mee naar toe. Hoe heerlijk is het dan om je telefoon een zomerse uitstraling te geven? Zo kun je helemaal uitkijken naar die ene vakantie of dat zonnige genietmomentje. In dit artikel delen wij een aantal tips met je om je telefoon een zomerse look te geven, lees je mee?

Kies een vrolijk zomers hoesje

Hoesjes zijn er in alle kleuren en dessins. Kies er eens voor om je neutrale model om te ruilen voor een zomers hoesje van de webshop hoesjesdirect.nl. Wat dacht je van zomerse kleurtjes zoals geel of roze? Een foto van het strand, of jouw favoriete zonbestemming? Zo heb je meteen een zomers gevoel als je jouw telefoon erbij pakt! En daarnaast staat het ook nog eens gezellig wanneer je telefoon bijvoorbeeld naast je ligt.

Ga voor een bijpassende achtergrond

Om het helemaal compleet te maken, kun je ook je achtergrond aanpassen naar je zomerse hoesje. Misschien heb je wel een vakantie in het vooruitzicht? Of heb je recent een mooie zomerse foto gemaakt? Plaats deze dan als achtergrond. Zo word je iedere keer blij wanneer je je telefoon opent. Geen mooie foto bij de hand? Kijk dan op internet naar inspirerende zomerse foto’s. Hieronder vind je een aantal van mijn favorieten.


Probeer telkens nieuwe foto’s te maken

In de zon maak je de mooiste foto’s, dat is een feit! Het warme licht zorgt vaak voor een mooie gloed. Probeer daarom regelmatig nieuwe foto’s te maken van fijne zomerse momentjes. Zo heb je meteen een goede reden om af en toe je achtergrond aan te passen. Daarnaast is het ook gewoon erg leuk om foto’s terug te kijken. Zo ben je weer helemaal terug bij dat fijne moment, heerlijk toch?

Pas jij jouw hoesje en achtergrond aan bij een ander seizoen?

Geef je telefoon een zomerse uitstraling