Jouw moeder, het is vaak de meest bijzondere persoon in jouw leven. Andersom geldt dat natuurlijk ook. Samen hebben jullie lief en leed meegemaakt en dus is Moederdag de dag om haar in het zonnetje te zetten. Nu zijn wij stiekem ook wel van mening dat jouw moeder elke dag van het jaar verwend mag worden, maar tijdens Moederdag denken we toch net wat meer aan haar. Geef bijvoorbeeld een prachtig sieraad met een persoonlijke touch aan haar cadeau.

Moederdag

Hoe vier jij Moederdag? Misschien ben je zelf wel moeder en geniet je ook van een lekker ontbijtje op bed, een leuk en gezellig uitje of krijg je een mooi cadeautje of eigengemaakte tekening of knutselwerkje. Koop jij ook wat voor jouw eigen moeder? Wanneer je eens wat anders wilt dan een bosje bloemen kun je gaan voor een mooi sieraad. Denk bijvoorbeeld aan een mooie Moederdag ketting die je ook op maat kunt laten graveren. Zet er de initialen van jouzelf, de kleinkinderen of een combinatie ervan in of kies voor een andere mooie letter die een speciale betekenis voor haar heeft. Bij bepaalde kettingen kun je ook kiezen voor een geboortesteen. Dat maakt het nog net wat luxer en persoonlijker.

Wanneer jouw moeder niet zo van de kettingen is, dan kun je ook kiezen voor mooie armbandjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een armbandje in de vorm van een bangle? Ook hierop kun je een mooie tekst of quote laten zetten. Supergaaf natuurlijk, want naast een mooi sieraad geef je een hele mooie boodschap mee. Of wat dacht je van een vingerafdruk op een sieraad? Ook heel erg mooi!

Persoonlijke sieraden

Het dragen van persoonlijke sieraden vinden wij heel mooi. Het geeft net wat extra’s en de stukken zijn natuurlijk uniek. Of je moeder nu van sierlijk of stoer of van zilver of goud houdt…voor iedereen is er gelukkig genoeg keuze. Wat wij ook heel erg leuk vinden zijn de moeder en dochter setjes. Tip je man hierbij en laat jouw dochter dit als cadeautje geven aan jou voor Moederdag. Jullie kunnen dan dezelfde armbandjes dragen, superlief!

Wij zijn wel erg benieuwd wat jullie met Moederdag gaan doen en zouden het erg leuk vinden wanneer je jullie plannen in de comments willen delen. Ook tips voor toffe en mooie Moederdagcadeaus zijn welkom. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren. De mooiste Moederdag sieraden met een persoonlijke touch shop je in ieder geval bij Kaya Sieraden, waar je ze ook persoonlijk kunt laten graveren!