Etos Spicy Mandarin

Voor de afgelopen feestmaand had Etos een uitgebreide lijn van Spicy Mandarin. Ook al zijn de feestdagen voorbij, deze lijn is nog steeds verkrijgbaar bij Etos! De lijn heeft een warme geur met mandarijn, vanille en kaneel. Ik laat jullie vandaag de Etos Spicy Mandarin body cream, sparkling decolleté fluid en shower foam zien, lees je mee!

Etos Spicy Mandarin

Over Etos Spicy Mandarin

Laat je verleiden door goud, glitter en boudoir glamour met de oogstrelende Etos Limited Edition collectie. Van make-up tot geurkaarsen en nog veel meer. Verwen jezelf met de prachtige producten uit de Limited Edition collectie van Etos. Het assortiment bestaat uit maar liefst 40 luxe musthaves voor gezicht, body, haar én huis. En, de inhoud is net zo luxe als de verpakking. Uiteraard met de zachte prijs van Etos.

 

Etos Spicy Mandarin

Etos Shimmering Body Cream Spicy Mandarin

De body cream heeft een rijke en romige structuur en bevat een subtiele shimmer. Zodra je de body cream uitsmeert komt de heerlijke warme geur van mandarijn en kaneel vrij. De body cream trekt snel in en laat geen vettig laagje achter op de huid. Het resultaat is een zachte huid met een mooie glans.

Etos Shimmering Body Cream Spicy Mandarin is verkrijgbaar bij Etos voor €5,99

Etos Spicy Mandarin

Etos Spicy Mandarin

Etos Sparkling Decolleté Fluid Spicy Mandarin

Innovatieve lotion voor een betoverende glans op decolleté, nek, schouders en gezicht. Laat de huid ook van binnenuit stralen. De crème is wat dunner als de body cream en trekt snel in en laat een mooi subtiele shimmer op de huid achter.

Etos Sparkling Decollete Fluid Spicy Mandarin is verkrijgbaar bij Etos voor €5,99

Etos Spicy Mandarin

Enriching Shower Foam Spicy Mandarin

Als laatste laat ik jullie de heerlijke volle en romige shower foam zien. De rijke schuimende douche foam verwent de huid intensief en ook hier ruik je de geur van kaneel, mandarijn en vanille weer goed terug. Het maakt mijn huid zacht en laat een subtiele geur achter.

Enriching Shower Foam Spicy Mandarin is verkrijgbaar bij Etos voor €4,99

Ik vind het een heerlijke lijn en de geur combinatie is precies waar ik van houd. Onlangs had ik zelf ook ald de hand wash en hand lotion gekocht. Waarschijnlijk zullen deze producten nu in de Sale bij Etos zijn en dus voor een nog leukere prijs verkrijgbaar zijn. Het is een LE op=op dus wees er snel bij als je nog wat wilt kopen van deze lijn!

Heb jij de Etos Spicy Mandarin lijn al gespot bij Etos?