Etos More Prime, Less Shine!

Deze tropische temperaturen van de de afgelopen weken zijn niet echt bevorderlijk voor je make-up. De huid glimt meer en door de warmte blijft make-up meestal ook minder lang mooi zitten. Daarvoor heeft Etos More Prime, Less Shine! Drie nieuwe primers waarvan één de uitblinker de Primer Oil. Lees nu mijn review!

Etos More Prime, Less Shine!

De Etos box van deze maand staat in het teken van primers! De highlight van de box is de Etos Primer Oil. In deze box zitten

  • Etos Primer Oil
  • Etos Pore Filling Primer
  • Etos Sensitive Primer

 

Etos More Prime, Less Shine!

Etos Primer Oil

Ik begin natuurlijk met de nieuwste aanwinst van Etos de Primer Oil! Het is tevens mijn favoriet. De primer zit in een glazen flacon en de primer kan je makkelijk doseren met een pipetje. De primer olie heeft een heerlijke frisse zomerse fruitige geur. Zeker nu met de warmte vind ik het fijn om producten te gebruiken op olie basis, mijn huid heeft daar echt wel behoefte aan.

Voor mijn gehele gezicht heb ik maar een kleine hoeveelheid nodig.  Ik breng het aan en laat het dan even intrekken voordat ik begin met mijn dagelijkse make-up. Nu in de zomer gebruik ik geen foundation dus kan niet zeggen hoe deze samensmelt met een foundation. Maar gebruik hem wel als basis zodat mijn overige make-up wat ik aanbreng ook goed blijft zitten zonder uitloop in de loop van de dag.

Het is en blijft een olie en ondanks dat deze snel word opgenomen door de huid blijft er wel iets van een vettig laag op de huid.

Etos Primer Oil is verkrijgbaar voor €4,99

Etos More Prime, Less Shine!

Etos Sensitive Primer

Deze primer is op basis van water en zit geen siliconen in verwerkt, wat je vaak wel doorgaans terug vind in primers. De substantie is wit en zodra je het aanbrengt en het samensmelt met de huid zie je daar niets meer van. De primer trekt snel in en het lijkt als het waren of je een tweede huidlaag hebt. Het voelt licht en comfortabel aan.

Etos Sensitive Primer is verkrijgbaar voor €4,99

Etos More Prime, Less Shine!

Etos Pore Filling Primer

Naast de primer olie ben ik ook helemaal weg van de Pore Filling Primer. De substantie is nude maar bij het aanbrengen op de huid is dit niet zichtbaar meer. Wat ik zou fijn en goed vind aan de primer is dat het direct ervoor zorgt dat fijne lijntjes en poriën direct minder tot niet meer zichtbaar zijn. Dit geeft je huid direct een rustige uitstraling. Deze primer is zowel goed te gebruiken met als zonder foundation!

Etos Pore Filling Primer is verkrijgbaar voor €4,99

Etos More Prime, Less Shine!

De nieuwe primers van Etos zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Etos winkels. Ik kan zeker de primer olie voor nu aanraden. Het geeft de huid een mooie zomerse glow en maakt de huid zijde zacht. Mijn tweede favoriet Pore Filling primer vult echt direct fijne lijntje en poriën en komt ook je make-up gewoon mooier naar voren.

Welke van deze drie primers lijkt jouw erg fijn?