Van shoppen voor mijn kids kan ik ontzettend blij worden. Ik vind het daarom ook altijd leuk om te kijken of ik nog leuke items kan vinden in de stad of online. Ik geef je een aantal tips voor de leukste kindermode van dit moment.

Ot & Sien

De kindermode van Ot & Sien kun je vinden in Geldrop is the place to be om mooie items voor je kinderen te scoren. Of je op zoek bent naar kleding voor je baby, kind of tiener, hier kun je alles vinden volgens de laatste trends. Welke merk je ook zoekt, hier hebben ze bijna alles. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals noppies, sproet en sprout, vingino, name it, twinlife, timberland, b.nosy en feetje. Er is in ieder geval keuze genoeg om met een volle tas naar huis te kunnen gaan.

Tumble ’n Dry

Bij dit merk vind je zeker iets naar wens. Zij hebben een ontzettende leuke en frisse collectie voor je baby of kind. Dit Nederlandse merk heeft haar kledingstukken al vanaf maat 50 zodat je ook voor de pasgeboren baby’s mooie kledingstukken in huis kunt halen.

Maed for Mini

Dit merk staat ervoor om de allerkleinsten de aller hipste look te geven. Zij gebruiken zachte materialen en originele grafische ontwerpen. Je kunt hier ook veel unisex broekjes en rompertjes vinden die ontzettend leuk zijn.

Small Rags

Voor de allerkleinste hipsters is er dit gave Deense merk. Zij hebben kleding die ontzettend stoer is, met ook nog eens een hele mooie prijs. De kledingstukken zijn comfortabel zodat je baby of kind zich goed kunnen bewegen.

Petit Bateau

Al duizenden moeders zijn helemaal gek op de collecties van dit Franse merk. De kinderkleding die zij ontwerpen zijn tijdloos en zijn kwalitatief. Vooral de rompertjes van dit merk gaan volgens de meeste moeders oneindig lang mee.

Waar koop jij mooie en hippe kleding voor je kinderen? Neem zeker eens een kijkje bij Jayno. Hier hebben ze ontzettend veel leuke merken voor leuke prijzen!

De leukste kindermode van dit moment