Met verlichting maak je jouw huis helemaal af. Vaak wordt het nog wat onderschat, maar juist met verlichting breng je bepaalde accenten aan in jouw interieur. Met de verlichting van het Spaanse verlichtingsmerk Vibia kun je jouw huis heerlijk sfeervol maken.

Vibia

Vibia is een verlichtingsmerk uit Spanje. Het is onwijs stijlvol en ook heel erg design. Voor elke ruimte binnen jouw huis biedt het een mooie verlichtingsoplossing. Dat ze hun kracht bewezen hebben mag wel duidelijk zijn, want het merk bestaat al sinds 1987. In al die tijd hebben ze natuurlijk veel verschillende designs gemaakt, telkens passend bij het modebeeld in de interieurwereld. Mocht je nu denken dat ze enkel trendy lampen maken heb je het mis, want ondanks dat het helemaal goed wegblendt in de hedendaagse trendy inrichting zijn de items zo gemaakt dat ze heel lang mee gaan. Lekker duurzaam dus.


Flamingo

Het mooie designmerk is gevestigd in Barcelona en ergens zie je dat ook wel wat erin terug. Het merk heeft een wat holistische kijk op verlichting, waarbij naast het licht ook materialiteit, compositie, ruimtegebruik en vooral de mens centraal zet. Dit zorgt ervoor dat het merk luistert naar de gevoelens en verlangens van mensen en juist dat zie je terug in hun lampen. Neem als voorbeeld de Vibia Flamingo hanglamp. Deze lamp springt in het oog en laat een heerlijk gevoel achter. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een bepaald materiaal schijnt het licht niet helemaal fel, maar is het juist wat gedimd en heel sfeervol. De lamp is tevens in allerlei soorten beschikbaar, dus er is altijd wel een model dat bij jouw inrichting en ruimte past.

Design in huis

Belangrijk om te weten is dat het voor iedereen mogelijk is om design in huis te hebben. Design lampen bijvoorbeeld zijn een ware investering voor je huis. Lampen hang je bijvoorbeeld niet elk jaar op, je doet er jaren mee. Een design lamp kan dan zeker een verschil maken voor je inrichting. Liever iets design buiten je verlichting om? Ga dan voor een mooie vaas of een toffe kandelaar. Laat je hierbij niet altijd leiden door de prijs, want design is nu eenmaal duurder dan wanneer je het bij die ene bekende winkel om de hoek koopt. Je investeert nu eenmaal en weet dat ook niet iedereen dit in huis heeft staan, zoals dat wel het geval is bij die ene winkel 😉 Geniet er lekker van!