Bloemen en planten kunnen op een simpele manier een ruimte of kamer echt opfleuren. Frisse kleurtjes in een gezellige vaas, vaak met een lekker geurtje eraan. Een kleine moeite, maar het kan veel betekenen voor in huis! Ben je benieuwd? Lees dan meer over mijn mijn favoriete plekken voor bloemen in huis, mijn favoriete bloem en een handige tip! 

Zelf vind ik een boeket met bloemen, afgewisseld met bladen/taken het mooist. Dit is redelijk rustig, maar geeft wel meteen meer sfeer aan de kamer. In mijn huis heb ik bloemen het liefst op de eettafel, salontafel of het tv-meubel, maar ze kunnen natuurlijk in elke plek in huis. Let wel op met bepaalde bloemen dat ze juist wel of niet in de zon moeten en dat je deze op een goede plek zet! Heb je inspiratie nodig? Struin dan eens Pinterest af voor mooie sfeerfoto’s en sla jouw favorieten op, zo heb je altijd een inspiratiebord bij de hand.

Mijn favoriete bloem is de Zamorra Orchidee. Je kunt deze herkennen aan de witte bladeren met paarse spikkels erop. Erg leuk en speels en net wat minder dan een standaard orchidee. Je kunt de Zamorra Orchidee zelfs online bestellen, ideaal dat dit online kan! Deze bloem zet ik graag op de poef, om zo dat hoekje wat extra kleur te geven. Maar gezien Milo en Puma plantjes toch wel erg interessant vinden staat hij nu inmiddels veilig in de vensterbank

Orchidee

Tip: De website van Het beste van de Kweker vind ik sowieso erg handig. Je vindt hier vele orchideeën en kamerplanten die je gewoon online kunt bestellen. Daarnaast kun je gelijk een mooie pot erbij bestellen, zodat je hem direct in huis kunt plaatsen. Erg makkelijk! Natuurlijk kun je ook in een dichtstbijzijnd tuincentrum de bloemen in het echt bekijken wanneer je dit fijner vindt.

Welke bloemen vindt jij het mooist in huis?

Handtekening Jamey