Iedereen heeft wel eens een bad hair day. Zelf met mijn mega gladde, sluike haar heb ik regelmatig last van een bad hair day. Gelukkig heeft Aussie nu een nieuwe Miracle Nourish collectie om mijn haar weer een mega boost te geven. En het leuke is, ik mag 5 van mijn lieve lezers ook een pakket geven!

Misschien kun je je de vorige mega winactie die ik heb mogen organiseren van Aussie nog herinneren. Ik gaf toen 7 keer een 7 Days Of Good Hair Box weg! Dit keer mag ik 5 boxen met de nieuwste Miracle Nourish producten weggeven. Maar voor we bij de winactie komen laat ik jullie graag zien wat er te winnen valt! Lees je mee?

Aussie Miracle Nourish 2

Aussie Miracle Nourish

De Aussie Miracle Nourish lijn is de nieuwste lijn van Aussie. De collectie is echt helemaal geweldig voor onhandelbaar haar die wel een beetje extra aandacht verdient. Aussie noemt het “een knuffel voor je haar”, en uit ervaring gesproken klopt dit ook echt! De collectie bestaat uit een shampoo, conditioner en een 3 minute miracle. Vooral de laatste heeft mijn hart gestolen.

Wat ik erg leuk vond om te lezen is dat de Miracle Nourish lijn avocado olie en blue mountain eucalyptus bevat. Schijnbaar zijn avocado’s niet alleen lekker om te eten maar ook ontzettend goed voor je haar omdat hij boordevol vitamine E zit. En als je het aan mij vraagt kun je nooit mis gaan met eucalyptus. De verpakking is hetzelfde als die van alle andere lijnen, hier is dus verder niets veranderd.

Aussie Miracle Nourish 1

Win!

Wil jij ook een van deze 5 setjes winnen? Doe dan mee!

Over twee weken ontvangen de 5 winnaars een e-mail. Vergeet dan niet om op tijd te reageren met je adresgegevens! Ik zou het super leuk vinden als jullie meedoen! Ben jij ook zo naar de Aussie Miracle Nourish producten?

Handtekening Jamey