Nog even en dan is het alweer Vaderdag. Omdat ook de papa’s het verdienen om een hele dag in het zonnetje te staan moeten we ons op tijd oriënteren voor een mooi cadeau voor hem. Maar…wat geef je een man die heel praktisch is ingesteld en al alles heeft? Mocht je op zoek zijn naar wat inspiratie dan delen wij vandaag leuke tips voor je!

Scheerset

Heeft jouw man (of papa) een baard of snor of scheert hij misschien zijn hoofd? In dat geval is het heel leuk en ook nog eens lekker origineel om hem een scheerset cadeau te geven voor Vaderdag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooi en luxe scheermes, maar ook aan de nodige accessoires zoals een scheercrème, een baardborstel en een goede aftershave. Koop het als één compleet pakket of stel zelf samen met jouw favorieten. Zo kan hij er weer even tegenaan!

Geurtje

Elke man wilt lekker ruiken en dus is het tijd voor een nieuw geurtje. Heeft hij zijn favoriete geur bijna op? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om deze opnieuw voor hem te kopen. Wil je liever eens wat nieuws voor de neus? Een fijne tip is bijvoorbeeld Hugo Boss The Scent Absolute of Y van Yves Saint Laurent. Beide geuren zijn hele fijne toppers die lekker lang blijven geuren. Wedden dat hij er veel complimenten over gaat krijgen?

Manicure kit

Wist je dat een goede manicure ook heel geschikt is voor mannen? Het klinkt wat gek en niet allemaal geven ze het toe, maar een manicure kit is ook voor mannen heel fijn. Denk hierbij niet aan een nagellak, maar aan een fijne nagelknipper, schaartje en vijl. Deze handige tools komen vaak in een fijn setje dat je heel leuk cadeau kunt doen met bijvoorbeeld Vaderdag!

Waterfles

Is de man vaak op de gezonde toer en drinkt hij veel water? Dan is een nieuwe waterfles een leuk idee. Bij Notino verkopen ze bijvoorbeeld ook hele mooie waterflessen. Heel stoer ook met bepaalde kleuren. Deze kan hij meenemen onderweg naar bijvoorbeeld het werk of zelfs naar de sportschool. Bij dat laatste kun je hem ook nog een mooie handdoek erbij geven.

Toilettas

Nog een topper van een cadeau dat vaak ook nog niet eens heel zo duur is, is een toilettas. Ga voor een ruim exemplaar waar alles in past, zodat deze ook mee kan op vakantie. De vakanties staan immers voor de deur, dus hij kan hem meteen gebruiken!