Bij L.O.L. Surprise komen ze geregeld met nieuwe poppen, nieuwe ontwerpen en nieuw speelgoed. Superleuk natuurlijk, vooral nu we weer het seizoen richting de feestdagen ingaan. Inspiratie voor cadeautjes kunnen we altijd wel gebruiken en daarom laten wij je vandaag kennismaken met de nieuwe L.O.L. Surprise! SWAP-collectie!

L.O.L. Surprise! SWAP-collectie

De nieuwe L.O.L. Surprise! SWAP-collectie bestaat uit 4 Tweens poppen en 9 Tots. De Tweens zijn de grotere L.O.L. poppen waarmee je kindje naar hartelust kan spelen. De collectie kenmerkt zich door het swap element. Normaal gesproken kun je wel eens kiezen tussen verschillende outfits, maar nu gaat het merk een stapje verder. Je kunt in deze SWAP collectie namelijk de hoofdjes van de poppen wisselen!

Onze pop: Cora!

Wij ontvingen pop Cora, welke er natuurlijk fantastisch uitziet met haar felroze krullen. Haar outfit is lekker kleurrijk en haar hakken hoog. Helemaal in de L.O.L. Surprise! stijl die we gewend zijn. Als extra zit er in de verpakking nog een tweede hoofdje. Het gezichtje is ook dat van Cora, alleen heeft ze net wat andere make-up op en heeft ze haar haren compleet anders. Nu zijn het kleine golfjes die ze draagt in haar lichtblonde haar met gele plukken ertussen en heeft ze een roze met blonde pony. Ook haar top is iets anders, maar heel goed te combineren met het rokje dat ze al bij de andere look aanheeft. De accessoires die erbij zitten zijn ook weel superleuk!

Tots

Naast de Tweens poppen zijn er ook nog 9 Tots in deze collectie. Tots zijn de kleinere poppetjes die in de welbekende L.O.L. Surprise! ballen zitten. Ze hebben een hoog verzamelgehalte en zijn superleuk voor kinderen om uit te pakken. Het verrassingselement zit hier weer goed in. In elke bal zit een Tot en een extra hoofdje met twee outfits. Zo kun je ook hiermee lekker swappen en matchen.

Goed om te weten is dat er ook losse hoofdjes voor de Tweens verkrijgbaar zijn. Zo kun je je kindje nog meer laten afwisselen met haar poppen. In elke doos van de Tweens poppen zitten meer dan twintig accessoires, die heel goed passen bij het thema van de pop en haar outfit. De nieuwe L.O.L. Surprise! SWAP collectie is overigens ook bekroond tot Speelgoed van het Jaar 2023!  Het is nu verkrijgbaar in de Benelux bij onder andere Intertoys, Bol.com, Toychamp, Dreamland en Top1Toys. De adviesprijs van de Tweens-poppen is €34.99 en die van de Tots-poppen is €12.99. Afzonderlijke hoofdjes voor de Tweens-poppen kosten €10.99.