Ga jij wel eens naar een fijne beauty kliniek toe? Het vormt een heerlijke verwennerij voor je huid en zorgt ook nog eens voor huidverbetering. Niet alleen is dit fijn voor het gezicht, maar ook voor je lichaam. Je kunt werken aan bepaalde problemen, maar ook bepaalde zones aanpakken. Zo zijn er bijvoorbeeld bepaalde behandelingen die niet altijd op elk moment van het jaar kunnen en die je het best in de winter moet laten doen. Welke dat zijn lees je vandaag.

Tattoo verwijderen

Net als bovenstaande is ook het verwijderen van een tattoo iets om in de winter te doen. De behandelde huid mag namelijk niet in direct contact met de zon komen voor een bepaalde periode en in de zomer is dat natuurlijk moeilijk om na te leven. Laat hem nu dus lekker weg laseren. Ook bij een tattoo verwijderen geldt dat je vaak meerdere behandelingen nodig hebt om het gewenste resultaat te bereiken.

Laser ontharing

De tijd om met laser ontharen te beginnen is nu! Met laser ontharing behandel je zones waar je haartjes weg wilt hebben permanent. Het fijne hiervan is dat je nooit meer hoeft te scheren, waxen etc. Je bent zo altijd haarvrij. Laser ontharing heeft wel meerdere behandelingen nodig en er moet een bepaalde tijd tussen de behandelingen zitten i.v.m. de cyclus van jouw haargroei. Wanneer je nu begint ben je in de zomer haarvrij!

Body toning en contouring d.m.v. cryo therapie

Ben je lekker bezig met het werken aan je lichaam, maar zijn er bepaalde plekjes waar het maar niet wilt lukken om dat geshaped te krijgen? Dan kan body contouring of toning door middel van cryo therapie je daarbij helpen. Deze behandeling vormt een mix tussen warmte- en kou therapie en juist door de extreme wisseling in temperatuur gaan je vetcellen afbreken. Weet dat je hiervoor wel tevens een gezonde en actieve leefstijl moet bijhouden, anders heeft het natuurlijk weinig effect. Begin jouw cryo kuur in de winter, zodat je in de zomer klaar bent met jouw summer body.

Peelings

Hele fijne treatments, maar ook oh zo intens zijn peelings. Met een goede peeling haal je als het ware een bovenste laagje van de huid, waardoor de huid zich kan vernieuwen. Vanzelfsprekend mag je na een peeling dan ook niet in de zon komen en dus is ook deze behandeling de ultieme treatment voor in de winter. Vernieuw jouw huid voor die stralende summer glow straks!