We willen er allemaal wel eens uit zien als de prachtige creaties die Nikki Tutorials deelt. Maar laten we eerlijk zijn zonder de beste basics kom je natuurlijk nergens. Welke beautytools je écht moe hebben vertel ik je in dit artikel!

Prepping is EVERYTHING!

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg daarom voor een goede make-up spiegel. Zelf vind ik het vooral erg fijn als de spiegel ook een vergroot functie heeft. Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld met een pincet je wenkbrauwen wilt bijwerken! Hoe gek het ook klinkt, zoek een plekje om je make-up aan te brengen waar je ook goed licht hebt. Voor mij is dit de badkamer (hier hangen heel veel goede lampen dankzij de vorige bewoners!), of in de keuken waar ’s morgens heel veel daglicht binnen komt. De reden waarom goede verlichting belangrijk is is omdat je zo het aller beste kan zien of je je make-up goed hebt geblend. Een punt waar we het hierna over gaan hebben.

Beauty blender

Een ander item waar je echt niet zonder zou moeten kunnen is een beauty blender. Hiermee kun je niet alleen je concealer mooi wegblenden onder je ogen (en geloof mij, als moeder van twee doe ik dit iedere dag), maar ook je foundation. Zelf gebruik ik mijn beautyblender ook om mijn contouren en blush uit te blenden. Maar dat is omdat ik geen poeder blush of contour gebruik. Wanneer je poeder varianten gebruikt kan een kwast fijner werken.

Goodiebox Januari - Beautyblender

Reiniging

Om je huid in optimale conditie te houden is het ook zeker aan te raden om je gezicht goed te onderhouden. Naar mijn mening zijn de producten van FOREO het aller beste. Mijn go-to reinigingsborstel is nog altijd de FOREO LUNA 3. Deze slimme reinigingsborstel verstevigd je huid niet alleen, maar geeft het ook gelijk een dieptereiniging. Door dit dagelijks te doen zorg je er voor dat je poriën schoon blijven en je een mooi blank canvas hebt om mee te werken.

Foreo UFO + Masker

Nog een extra tip, de UFO mini van FOREO is hét fijnste masker apparaatje ever. En omdat hij zo klein is ook heel fijn om mee te nemen op reis.

Heb jij de beste tools al in huis om je look te kunnen maken?

Deze Beautytools moet je echt hebben!