Hoofdfoto Nivea reiningsdoekjes

Voor het schoonmaken van je gezicht zijn reinigingsdoekjes een ideale uitkomst. Na het sporten, om je even op te frissen op de dag, weekendje weg of als je even geen zin hebt in het uitgebreid reinigen van je gezicht is dit een snelle en efficiënte manier om je gezicht schoon te maken. De reinigingsdoekjes van NIVEA zijn vernieuwd met nog hetzelfde gemak. Benieuwd wat er veranderd is en hoe mijn persoonlijke ervaring is? Lees dan gauw verder!

De vernieuwde Nivea Reinigingsdoekjes

Over NIVEA Reinigingsdoekjes

De vernieuwde reinigingsdoekjes van NIVEA combineren het gemak zoals je gewend bent met duurzaamheid. De reinigingsdoekjes zijn namelijk biologisch afbreekbaar en bevatten geen microplastics. De doekjes zijn 100% plantaardig en afbreekbaar binnen 28 dagen.

In de verpakking zitten 25 doekjes en de verpakking is makkelijk en goed hersluitbaar.

De vernieuwde Nivea Reinigingsdoekjes

NIVEA Reinigingsdoekjes Droge Huid

Ik heb een gevoelige huid dus daar stem ik ook altijd mijn producten op af. De NIVEA reinigingsdoekjes droge huid zijn heel zacht en mild en geeft geen irritatie gevoel. Ik vind dit de doekjes fijn om te gebruiken om mij op de dag even op te frissen of gebruik ze of als ik geen zin heb in een heel ritueel om mijn gezicht schoon te maken.

De doekjes verwijderen ook waterproof make-up, toch vind ik ze persoonlijk niet ideaal om oog-make-up mee te verwijderen.  In deze variant voor de gevoelige huid zit er Amandelolie en heeft een voedende werking. Ik merk na het reinigen dat mijn huid zacht, schoon en gehydrateerd aanvoelt. Geen irritatie of roodheid.

De vernieuwde Nivea Reinigingsdoekjes

NIVEA Reinigingsdoekjes BIO Aloë Vera

Aloë Vera heeft een hele fijne hydraterend effect in combinatie met arganolie. Arganolie heeft het vermogen om de huid te herstellen en Aloë Vera om de huid te hydrateren en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen.

Bij het reinigen neem ik altijd mijn hals mee en dep ik voorzichtig rond het gebied om mijn ogen. De huid is hier namelijk dunner en kwetsbaarder. Als je klaar bent met het reinigen, kan je de verpakking weer goed afsluiten wat uitdrogen van doekjes voorkomt.

De vernieuwde Nivea Reinigingsdoekjes

Conclusie NIVEA Reinigingsdoekjes

Ik vind de doekjes erg fijn en makkelijk in gebruik. Zeker als je even snel je gezicht wilt opfrissen of schoonmaken. Als je wilt kan je ze overal makkelijk mee naar toenemen, want het is een compacte verpakking, ideaal voor een weekend weg bijvoorbeeld.

De vernieuwde NIVEA Reinigingsdoekjes zijn o.a. verkrijgbaar bij Etos voor €4,19

 

De vernieuwde Nivea Reinigingsdoekjes