17 juni 2018 mogen we al onze papa’s weer flink in het zonnetje zetten. Weet jij al wat jij je vader, schoonvader of stiefvader gaat geven? Vaak weet ik namelijk zelf niet altijd wat passend is om te geven. Om deze reden ben ik op zoek gegaan naar de állerleukste cadeaus voor vaderdag. Laat je inspireren zodat je zelf ook een ontzettend leuk cadeau hebt om te geven.

Scheerproducten

De meeste vaders kunnen scheerproducten erg waarderen. Het zijn namelijk producten die altijd wel handig van pas komen. Denk bijvoorbeeld aan scheergel, scheerbalsem, scheermessen of zelfs een scheerapparaat. Je vind het allemaal op manandshaving.nl.

Baardverzorging

Als je een papa hebt die een mooie baard heeft, dan komt baardverzorging altijd goed van pas. Hierbij kun je kiezen uit diverse producten zoals een baardkam, baardolie en je kunt zelfs een fijne baardzeep geven.

Een lekkere geur

Veel vaders kun je ook blij maken met een lekkere geur. Bij diverse parfumerie zaken en webshops kun je vaak profiteren van mooie kortingsacties omtrent vaderdag. Op deze manier geef je een lekkere geur zonder dat je veel geld hoeft uit te geven.

Een mooie plant

Ja je leest het goed! Vaders worden tegenwoordig ook blij van een mooie plant! Ik verraste mijn man (en papa van mijn dochter) met een prachtige bananenplant van Het Beste van de Kweker. Speciaal voor vaderdag hebben ze ontzettend leuke vaderdag pakketten samengesteld. Zeker de moeite waard om even te kijken dus!

TIP! Met de code Vaderdag ontvang je 10% korting (geldig tot 17 juni).

Gepersonaliseerde cadeaus

Hoe leuk is het om een cadeau te geven waar een persoonlijke tekst op staat? Tegenwoordig heb je behoorlijk wat keuze als je een gepersonaliseerde cadeau wilt geven. Denk bijvoorbeeld aan een leuke shirt met een inspirerende quote die je vader altijd zegt of een mooi koelkastmagneet met een persoonlijke foto.

Barbecue tools

Elke vader vind het leuk om zijn kookkunsten te laten zijn tijdens een barbecue. Geef je vader hiervoor handige barbecue tools die hij kan gebruiken tijdens een barbecue.

Hopelijk ben je geïnspireerd door deze leuke cadeaus om te geven op vaderdag. Uiteindelijk gaat het om het gebaar dat je maakt: je bent gek op deze papa en waardeert alles wat hij doet! Ik wens je alvast een fijne vaderdag!

Heb jij al een leuk cadeau voor vaderdag?

Handtekening Jamey