De zomer komt al zo langzamerhand in zicht en daarmee worden ook bij steeds meer merken en winkels de badkleding collecties bekendgemaakt. Superleuk, want elke zomer en elke vakantie vraagt stiekem toch wel om een nieuwe bikini of badpak. Zeg eens…is de jouwe nog helemaal goed om een jaartje mee te kunnen of ben je ook stiekem toe aan een nieuw exemplaar? Wij geven je vandaag samen met Protest wat tips voor de leukste badmode trends voor zowel jezelf als je mini me!

High waist

Voor de dames is aankomend zomerseizoen de high waist bikini enorm populair. Hoe fijn is dat?! Het verbergt net wat meer zoals je het wilt en blijft altijd goed op zijn plek zitten. Saai hoeven dit soort bikini’s helemaal niet te zijn, want ze komen in verschillende toffe kleuren en printjes. Natuurlijk kun je ook lekker mixen en matchen!

Felle kleurtjes

In de kledingcollecties zien we het ook al…dit voorjaar en de daarop volgende zomer wordt er eentje van kleur. Denk aan alle felle kleuren die er zijn, want er is geen een kleur die er met kop en schouders bovenuit steekt. Kleuren combineren zien we ook veel terug in de trends en dus kun je gerust een rood broekje met een witte top combineren. Of wat dacht je van de interessante combinatie van groen met paars? Heel tof! Felle kleurtjes vinden we ook in de kinder badmode in bikini’s en zelfs in een badpak voor meisjes. Superleuk!

Goud dat glimt

Gouden bikini’s…het is voor velen een stapje te ver, maar dit jaar is het dus echt een trend. Wij denken dat velen deze trend links laten liggen, maar eerlijk is eerlijk…het is zeker tof! Zeker wanneer je huid al een beetje gebruind is door de zon, want goud benadrukt dat gebruinde teintje nog meer. Niet alleen slanke mensen rocken deze look, maar hij is voor iedereen. Wees er wel op bedacht dat wat meer mensen naar je kijken met je gouden bikini aan, uiteraard in positieve zin! Je steelt hier immers de show mee!

Crochet details

Wat we dit jaar ook veel terugzien in de wereld van badmode is de crochet trend. Crochet betekent gehaakt en dit is dan ook de trend. In bikini’s en badpakken gaan we veel gehaakte details terugzien. Je kunt uiteraard helemaal all-in gaan en kiezen voor een gehaakte bikini, maar wanneer je dat wat teveel van het goede vindt dan kan een gewone bikini met bijvoorbeeld een gehaakt randje ook prima. Je krijgt hier die lekkere Ibiza vibes van.

Match met je mini me

Het leuke van de trends van dit jaar is dat de meeste leuk te matchen zijn met je mini me! De trends komen zowel bij volwassenen als bij kinder badmode heel veel voor. Je zult misschien niet helemaal precies hetzelfde item tegenkomen, maar wanneer je binnen dezelfde trend en wellicht dezelfde kleur blijft match je al heel goed samen!

Hopelijk hebben we je wat inspiratie kunnen geven met deze leuke badmode trends. We noemen vaker bikini, maar uiteraard is ook het badpak voor dames nog steeds helemaal hip! Al deze trends zijn vaak ook in badpak vorm mogelijk. Namens Protest mag ik jullie een toffe korting aanbieden. Met de code jamey10 krijg je namelijk 10% korting op zowel de nieuwe als de oudere collecties. Deze code is geldig t/m 31-10-2024, dus doe daar zeker je voordeel mee. Shop ze!