Soms wil je net even wat meer met je haren dan je standaard kapsel. Een fijne haartool kan daar dan zeker bij helpen. In dit blog delen wij de drie beste tools voor je haren met je, zodat jij op ieder moment van de dag eruit kan zien alsof je net van de kapper komt. Dat willen wij allemaal toch!

Dyson Airwrap

Mijn nummer 1 tip voor een prachtig kapsel is de Dyson Airwrap. Door middel van lucht worden haren aangetrokken en om het opzetstuk heen gewikkeld, je hoeft dus niet zelf aan de slag met plukken haar om de tang heen draaien. Extra handig, de Airwrap heeft diverse opzetstukken voor verschillende kapsels. Zo kun je er steil en krullend haar mee creëren, maar ook een mooie golvende slag. Ideaal om af te kunnen wisselen met je haarstijl! De Dyson Airwrap is wel even een investering, maar ik weet zeker dat je er geen spijt van zult krijgen. Prachtig kapsel gegarandeerd! Wist je trouwens dat Dyson nog meer handige beauty tools heeft?

Föhnborstel

Naast normale borstels, zweer ik ook bij een föhnborstel. De naam zegt het al, het is een combinatie tussen een borstel en een föhn. Je föhnt je haar droog na het wassen, maar geeft ook meteen volume en slag aan je kapsel. Er zijn verschillende soorten föhnborstels, je hebt met zelf draaiende opzetstukken maar er zijn ook borstels waarbij je zelf het haar om de borstel moet wikkelen. Persoonlijk vind ik föhnborstel ideaal wanneer ik snel mijn haar mooi in model wil brengen, bijvoorbeeld voor een werkdag. Zeker omdat hij ook tegelijk mijn haren droog föhnt, ideaal!

Stijltang

De stijltang is nog steeds een van mijn favoriete tools voor mijn haren. Stijltangen zorgen ervoor dat jouw haar helemaal steil wordt, zoals de naam al zegt. Je doet een pluk haar tussen de twee platen en trekt de stijltang naar beneden, zo worden krullen en slag recht getrokken en word je haar steil. Stijltangen heb je in diverse soorten, zoals met brede of kleine platen. Breed is geschikt voor lang haar, klein voor een kort kapsel. Wanneer je vaak de stijltangen gebruikt, kun je kiezen voor een stijltang met keramische of titanium platen. Je haar wordt dan extra goed beschermd tegen hitte, waardoor het minder snel beschadigt.

Tip: wist je dat je met een stijltang ook je haren kunt krullen? Kijk voor verschillende tutorials op Youtube om te leren hoe het moet.

Wat is jouw favoriete tool voor je haren?