Een Airfryer lijkt tegenwoordig onmisbaar in een huishouden. Overal zie je ze voorbij komen en er zijn zelfs hele kookboeken voor te vinden. Nu moet ik bekennen dat ik er nog geen had in huis, maar er wel heel nieuwsgierig naar was. Ik kreeg de kans om de Homie Airfryer S7 te testen, graag! Ik laat je zien wat ik er van vind en wat mijn favoriete recepten zijn.

Homie at Home set

De Homie Airfryer S7 maakt gebruik van rondcirculerende lucht en hierdoor heb je aan een lepeltje olie genoeg voor het bereiden van allerlei gerechten. Tevens zit bij de set een baking pan met antiaanbaklaag, welke geschikt is voor het bakken van brood en gebak. Daarnaast zit er ook nog een grillrooster bij, zodat je op allerlei verschillende manieren voedsel kan bereiden.

Ten eerste vind ik het ontzettend gemakkelijk dat je het apparaat aanzet, je olie en het gerecht toevoegt en er verder geen omkijken meer naar hebt. Je kunt verder met andere dingen en hoeft niet continu een pan in de gaten te houden. Daarnaast vind ik het erg fijn dat de Airfryer ook een stuk gezonder is. Gezonder leven is belangrijk, maar af en toe een frietje is ook erg lekker. Doordat je aan de Airfryer maar een lepeltje olie hoeft toe te voegen, blijven de maaltijden relatief gezond!

Airfryer

Mijn favoriete recepten 

Frietjes en snacks. Dit staat natuurlijk met stipt op een. Op een gezonde manier toch genieten van frietjes en verschillende snacks.
• Granola. Normaal maak ik granola altijd zelf in de oven, maar dit kan natuurlijk vanaf nu ook in de Airfryer. Erg makkelijk, want dit neemt veel minder ruimte in beslag.
• Afbakbroodjes. Ja, echt! Ook afbakbroodjes kun je knapperig afbakken in deze machine, in plaats van in de oven.

Ik heb mega leuk nieuws. Ik mag namelijk een Homie Airfryer set weggeven! Meedoen is simpel.

– volg Beauty Unboxing en Homie op Facebook

– tag 2 vriendinnen in de video op Facebook

Over twee weken maak ik de winnaar bekend. Ik ben overtuigd, een Airfryer is makkelijk én gezond. Ik ga hier zeker nog veel meer recepten mee uittesten!

🎉GEFELICITEERD! 🎉 Maud wieferink Koekkoek jij bent de gelukkige winnaar van de Homie Airfryer! Maar… ik heb goed nieuws. Ik mag namelijk nog iemand blij maken. Gefeliciteerd Joyce Levi, jij wint ook een airfryer! (Stuur even een PB met je adres)

🍟En om nog meer mensen blij te kunnen maken mag ik speciaal voor Moederdag nog een kortingscode weggeven t.w.v. €50! Gebruik de code “Moederdag” bij je bestelling.

 

Heb jij een Airfryer en wat is jouw favoriete recept?

Handtekening Jamey