Wanneer je een echte poetsvrouw bent, is een stofzuiger is natuurlijk onmisbaar in huis. Ik moet bekennen dat het niet mijn favoriete klusje is om te doen. Altijd dat gedoe met een snoer welke net niet lang genoeg is en blijft hangen achter dingen. Nu kreeg ik de kans om een snoerloze steelstofzuiger te testen. Heel simpel gezegd: een stofzuiger zonder snoer en zonder stofzuigerzakken. Wat een uitvinding, ik ben fan!

Sauber
Sauber steelstofzuiger V50

De Sauber steelstofzuiger V50 heeft een hoog vermogen en hiermee kan je tot wel 35 minuten achter elkaar stofzuigen! De batterij is in 4 uur opgeladen, wat erg snel is. Tevens heeft de stofzuiger een uitneembare handstofzuiger(kruimeldief) waardoor je deze gemakkelijk even snel langs plekjes kunt halen. De steel is in twee richtingen te bewegen waardoor je onder banken en meubels kunt. De stofzuiger is geschikt voor alle vloertypes: parket, harde vloeren en vloerbedekking. Daarnaast heb je met deze steelstofzuiger ook geen stofzuigerzakken nodig, stofzuigen wordt nu nog makkelijker!

Review

Zoals je hierboven al kon lezen, was ik erg benieuwd naar deze stofzuiger en ik was erg blij dat ik deze mocht testen. De steelstofzuiger heeft een goede zuigkracht en is stevig in gebruik. Daarnaast is hij ook licht, waar door hij erg handig is. Doordat je geen stofzuigerzakken en snoer nodig hebt, pak je gemakkelijk even de stofzuiger om je huis even te doen. Verder is de prijs ook zeer betaalbaar, je betaalt namelijk €89,99 voor deze steelstofzuiger inclusief afneembare handstofzuiger. Ik ben erg te spreken over de Sauber steelstofzuiger V50. Stofzuigen is nu erg gemakkelijk en hoeft geen ‘straf’ meer te zijn.

Ik ben heel blij met de Sauber steelstofzuiger V50 en ik zou hem ook zeker aanraden! Betaalbaar, gemakkelijk en licht in gebruik. Wat wil je als poetsvrouw nog meer?

Heb jij al een steelstofzuiger?

Handtekening Jamey