Kinderwagens zijn er natuurlijk in alle soorten en maten, maar ik kan oprecht zeggen dat ik nu het pareltje gevonden heb! Niet alleen ontzettend fijn met sturen en voorzien van alle veiligheidsnormen, maar ook een prachtig design. Vandaag vertel ik je graag meer over mijn CYBEX Priam Lux Seat. Lees je mee?

Om te beginnen heb ik gekozen voor de Fashion Collection Koi Crystallized van CYBEX. Dit is een van de prachtige collecties die zijn ontworpen met het oog op Fashion. Zoals de naam al zegt is de Koi collectie geïnspireerd op de Koi Karper. De Koi karper is een wendbare vis die beroemd is om zijn schoonheid. De vele kleuren sieren vele vijvers en in Japan wordt deze vis zelfs geëerd. Het is een vis die flexibel is en laat zien dat je met flexibiliteit ook comfort creëert. CYBEX heeft zich door deze vis laten inspireren en de perfecte kinderwagen gecreëerd. Gesierd door de vorm van de koi en zijn sierlijkheid laat dit design zichzelf sprankelen.

Een kinderwagen van CYBEX bestaat uit een aantal elementen.

  • het onderstel
  • de reiswieg (de carry cot)
  • een autostoeltje (bijvoorbeeld de Cloud Q)
  • de lux seat

Wij waren al bekend met het autostoeltje de Cloud Q. En deze hebben we ook ontzettend veel gebruikt tijdens onze reizen. Deze kan je namelijk in de ligstand zetten wanneer je kleintje slaapt. Echt perfect als je eens wat langer weg bent en niet de reiswieg mee wilt nemen. Tegenwoordig gebruiken wij enkel de Lux Seat nog omdat Noé graag alles wilt zien en al goed genoeg kan zitten.

De Lux Seat

Deze stoel is perfect v0or wanneer je kleintje al een beetje kan zitten. De stoel is zowel voor als achterwaarts te gebruiken. Maar wanneer je de wagen in zijn geheel wilt inklappen moet je de stoel wel voor uit zetten. Dan klapt de wagen met stoel en al in een keer in. Wat ik vooral heel erg fijn vind is dat de Lux Seat met 1 hand in verschillende posities is te zetten.

Naast het prachtige design is er ook aan praktische dingen gedacht. Bijvoorbeeld de steun, bij elk ander merk klapt hij met een klap naar beneden als je hem los laat. Bij deze is er aan gedacht dat hij ook aan de zijkant gehangen kan worden. Niet meer onhandig met de steun in de weer dus!

Optimaal luxe en comfort!

De grote wielen achter en de kleine wieltjes voor maken het dat de kinderwagen erg wendbaar is. En mocht je nou het strand op gaan, dan zet je hem eenvoudig in de strand stand en trek je de wagen zonder enkele moeite achter je aan. De stoel is dus in meerdere standen te zetten, en wanneer je het gedeelte bij de voeten omhoog zet kun je hem zelfs helemaal plat leggen waardoor je kleintje er ook heerlijk in kan slapen. 

Ook wanneer je geen grote auto hebt is de CYBEX Priam Lux Seat wagen geschikt. Met slechts een paar kleine handelingen is hij opgeklapt tot een klein pakketje. Ook wanneer je de stoel er bij inklapt blijft het een compact pakketje die gemakkelijk in de auto past.

Het onderstel samen met de Lux Seat is te koop voor €1099,90. Uiteraard zijn er nog veel meer mooie accessoires. Kijk hiervoor even op de site van CYBEX.

In Nederland is de Koi Fashion Collection nog niet veel op straat te zien, nog een reden dus om er snel een aan te schaffen want je maakt er zeker weten de blits mee!