Naast prachtige tassen is Michael Kors ook een expert als het gaat om heerlijke parfums. Onlangs is dan ook de nieuwe Wonderlust Eau Fresh uitgebracht. En ik mocht deze voor jullie testen. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder. 

Michael Kors heeft door de jaren heen al een aantal prachtige geuren uitgebracht. Maar bij de nieuwe Wonderlust Eau Fresh word er een levendige, sprankelende maar ook een geur die eindeloze mogelijkheden oproept beloofd. Klinkt veelbelovend toch? 

Voor ik de geur ga bespreken wil ik even aandacht voor de flacon, want deze is toch wel bijzonder mooi! De gouden details geven echt een gevoel van luxe. Deze flacon staat toch prachtig op elk badkamer schap? Wat ik heel bijzonder vind is de matte fles. Het glas is mat, maar door de licht oranje tint van de fles komt de fles echt mooi uit. I love it!

Topnoot: Italiaanse bergamot, Grapefruit, Granny Smith Appels

Hartnoot: Jasmine Sambac, Witte Pioenroos, Lelietje van Dalen

Basisnoot: Pamplewood, Sheer Musk, Sandelhout Sri Lanka

Toen ik dit las dacht ik gelijk aan een frisse geur. Ik was dan ook redelijk verbaasd dat de geur zo laat in het jaar werd uitgebracht. Het lijkt mij namelijk een perfecte geur voor het voorjaar of in de zomer. 

De geur is fris en licht zoet. De bloemige geur met de citrus noten zorgen voor een heerlijke geur! Hoewel het gaat om een eau de toilet was ik toch verbaasd hoe pang de geur blijft hangen. Aan het eind van de avond ruik ik de geur nog, wel wat lichter maar hij is nog zeker aanwezig. 

De Michael Kors Wonderlust Eau Fresh is onder andere te koop bij Douglas. In totaal zijn er drie formaten (30, 50, en 100ml) en de prijzen beginnen bij €49. 

Ben jij ook een sucker voor mooie verpakkingen?