Onlangs heb de Australian Bodycare Scalp Treatment Kit ontvangen. Deze kit bevat drie haarproducten verrijkt met 100% pure Tea tree olie en is ideaal voor mensen met psoriasis (zoals ik ) of eczeem en puistjes op de hoofdhuid. Vandaag vertel ik jullie graag meer hierover en mijn persoonlijke ervaring, lees je mee!

Australian Bodycare Scalp Treatment Kit

Australian Bodycare Scalp Treatment Kit

De kit bevat drie haarproducten; Shampoo, conditioner en een masker. De producten beloven te helpen tegen roos, jeukende, droge, geïrriteerde of schilferende hoofdhuid. De producten zijn verrijkt met 100% Tea Tree olie wat een antibacteriële werking heeft en roos en andere irritatie helpt te voorkomen. Een ander bestandsdeel wat je hierin terug vind is Panthenol dat het haarstructuur en het vochtbalans hersteld. De natuurlijke oliën komen o.a. uit shea butter (geeft glans aan het haar) en geeft een intensieve verzorging, waardoor het haar handelbaar en verzorgt blijft. Extract van Tasmaanse peper werkt rustgevend op de hoofdhuid en voorkomt irritatie.

De inhoud van Australian Bodycare Scalp Treatment Kit

  • Scalp Serum 150ml
  • Shampoo 250ml
  • conditioner 25ml

Wat ik zeker een dikke pluspunt vind is dat de producten dierproefvrij zijn, dermatologisch getest en veganistisch.

Australian Bodycare Scalp Treatment Kit

Australian Bodycare Scalp Serum Treatment Mask/serum

Het Scalp serum zit in een fijne grote flacon met een handig doseer systeem zoals je op de tweede foto kan zien. Je gebruikt dit product ongeveer 2 á 3 keer per week om je haar en hoofdhuid intensief te verzorgen en te ondersteunen. Dit serum gebruik je zoals een haarmasker.

Ik breng het aan na dat ik mijn haar gewassen heb. Ik doe een hoeveelheid van het product eerst in mijn handpalmen en vervolgens masseer ik het zachte in op mijn hoofdhuid en haren. Vervolgens laat ik het 30 minuten goed intrekken en als je wilt kan je het zelfs de hele nacht laten intrekken maar zelf vind ik dat niet zo heel prettig. Na 30 minuten spoel ik het goed uit en ook hierbij masseer ik even goed de hoofdhuid. Ik doe dit zodat het product nog beter zijn werk kan doen zeker bij psoriasis of eczeem. Als je het serum gebruikt komt er een natuurlijke en frisse geurvrij van de Tea Tree olie en werkt erg verkwikkend.

Na het uitspoelen voelt mijn haar zacht en is makkelijk door te kamen. door het 3 keer in de week dit serum/masker te gebruikt merk ik dat de psoriasis op mijn hoofdhuid minder jeukt, schilfert en niet zo droog en trekkerig aan voelt.

Australian Bodycare Scalp Treatment Kit

Australian Bodycare Shampoo

De shampoo is heeft net even iets meer inhoud als het serum maar dat komt ook omdat je van het serum veel minder product gebruikt. Ik was mijn haren ongeveer om de dag.

Ik breng de shampoo aan op vochtig haar en masseer het goed in en ook hier goed in je hoofdhuid mee masseren. Ik laat de shampoo ongeveer 1 minuut intrekken en spoel het vervolgens goed uit. Mijn haar voelt hierna niet stug aan, wat ik meestal wel ervaar bij andere shampoos. Ook hier ruik je de heerlijke frisse geur van Tea Tree olie terug. Je badkamer lijkt na een douche wel op een mini spa.

Australian Bodycare Scalp Treatment Kit

Australian Bodycare Conditioner

Als laatste de conditioner. Deze gebruik je om je haar nog zachter te maken en geeft extra boost aan het haar en hoofdhuid. Je brengt de conditioner aan op vochtig haar en masseert het goed in, ook deze laat ik altijd ongeveer 1 minuut intrekken. Vervolgens spoel ik mijn haar goed uit en zorg dat er niets achter blijft. Het resultaat is dat mijn haar zijde zacht aan voelt en als het gedroogd is een mooie gezonde glans heeft.

Om goed resultaat te krijgen van deze producten word het aangeraden om ze minimaal 2 á 3 weken te gebruiken.

Australian Bodycare Scalp Treatment Kit

Ik ben erg enthousiast over de producten zeker omdat ze ondersteuning bieden bij mijn psoriasis klachten op mijn hoofdhuid. De producten zijn heel zacht en mild en geven geen tekenen van irritatie. Mijn haar ziet er een stuk gezonder uit sinds ik deze producten gebruik. Mocht jij deze producten kopen en nou niet tevreden zijn dan biedt het merk 100% tevredenheidsgarantie!

Australian Bodycare Scalp Treatment Kit is verkrijgbaar bij Bol.com voor €34,99

 

https://www.bol.com/nl/p/australian-bodycare-hoofdhuidbehandeling-met-tea-tree-oil-scalp-serum-150ml-shampoo-250ml-conditioner-250ml/9300000003275850/