Nu ik veel thuis ben op dit moment, draag ik het liefst een joggingbroek. Eerlijk is eerlijk, sexy is het niet, maar het zit zoveel lekkerder dan een jeans. Om er toch leuk uit te zien, ben ik online op zoek gegaan naar comfy thuis outfits en musthaves die lekker zitten en toch leuk zijn. Onmisbaar tijdens het thuiswerken! Kijk je mee?

Trui met legging

Naast de joggingbroek, is dit mijn favoriete combinatie: een trui met een legging. Het zit heerlijk en ziet er toch leuk uit.

Bustier Lascana

Bustier

Ik snap dat je geen zin hebt om een strakke bh aan te trekken als je toch thuis bent. Daarom is een bustier ideaal! Je kunt dit vergelijken met een strak, kort hemdje. Hierdoor heb je wel de steun van een bh, maar niet het strakke gevoel. Ideaal! En wist je dat het ook super leuk staat onder een mooie top?

Pantalons met stretch

Tegenwoordig zien we in de winkels veel pantalons met stretch en een elastieken band. Hierdoor heb je een mooie broek aan, die voelt als een joggingbroek. Vooral wanneer je veel zit, draagt dit erg prettig.

Dikke sokken of pantoffels

Wat ik altijd meteen doe als ik thuiskom zijn dikke sokken aantrekken. Van die heerlijk warme wollen sokken, zeker op koude dagen zijn deze onmisbaar voor mij.

Comfy Jumpsuit Lascana

Fleece jumpsuit

Oké, ik geef toe: een onesie is ook niet sexy. Maar een jumpsuit als deze die ik vond bij LASCANA draagt natuurlijk wel heerlijk! Tijdens een dagje bankhangen kun je dit prima aan.

Vesten

Vesten heb ik in allerlei kleuren in de kast hangen. Lekker warm en makkelijk! Combineer het met een T-shirt en een jeans en je bent klaar.

Sportlegging

Wat ik ook wel eens doe, is het dragen van een sportbroek of sportlegging. Dit zit erg lekker en hierdoor heb ik ook sneller zin om na het thuiswerken even een sportsessie te doen vanuit huis.

Sweater lascana

Sweater met jeans

Als ik snel een makkelijke outfit aan wil trekken, kies ik vaak voor een sweater en een jeans. Lekker warm, makkelijk en ik kan zo de deur uit als dat nodig is.

Wat is jouw favoriete comfy outfit?

8x comfy “thuis” outfits!