Ik ben een beetje laat deze maand. Maar beter laat dan nooit laat ik jullie nu mijn 10 leukste foto’s van april zien. We zijn onder andere naar Rome geweest, en hebben nog veel meer leuke dingen gedaan. Benieuwd? Lees dan snel verder.

#1 Lekker in het bos wandelen

#1 Lekker in het bos wandelen

We wonen aan de rand van het bos. En toch lopen we er veel te weinig. Dus besloten we er deze maand verandering in te brengen en zijn we lekker gaan wandelen. Het was niet heel erg warm, maar dat maakte het niet minder gezellig!

#2 Een nieuw kapsel!

#2 Een nieuw kapsel!

Ik was in april ook uitgenodigd om bij Hairmonk in Utrecht mijn haar eens goed onder handen te laten nemen. Naast dat er een flink stuk af is gegaan heeft hij ook een Balayage aan te brengen. Hiervoor moest er een hoop geblondeerd worden en vervolgens ging er nog een mooie karamel kleur overheen. Ik ben zo blij met het resultaat!

#3 Hoezo ik wil niet slapen in een ander bedje?

#3 Hoezo “ik wil niet slapen in een ander bedje”?

Omdat we heel erg vroeg al op Schiphol moesten zijn voor onze vlucht naar Rome hebben wij besloten om een hotel overnachting te boeken bij Van Der Valk Schiphol. Noé was het er alleen niet mee eens dat ze dan in een campingbedje moest slapen. Het was echt een drama want ze wou maar niet slapen. Hadden we nu maar gewoon thuis geslapen want dan hadden wij zelf waarschijnlijk meer geslapen dan 2 uurtjes.

#4 Dus eerst een hele grote kop koffie

#4 Dus eerst een hele grote kop koffie

Ja, die 2 uur slaap gaan je niet in de koude kleren zitten. Voor we ook maar iets gedaan hebben zijn we rechtstreeks naar Starbucks gelopen. Die koffie hadden we wel echt even nodig!

#5 Voor het eerst vliegen!
#5 Voor het eerst vliegen!

Dat was wel even spannend hoor. We hebben namelijk nog nooit eerder met Noé gevlogen. Gelukkig vond ze het niet heel erg. Alleen bij het landen moest ze even huilen want ik denk dat ze last had van haar oortjes. De rest van de vlucht viel het allemaal heel erg mee en wou ze vooral spelen in plaats van stil zitten. Gelukkig hadden we hele lieve stewards en vonden ze dat helemaal geen probleem.

#6 Met de golfkar Rome ontdekken

#6 Met de golfkar Rome ontdekken

Omdat mijn vader geblesseerd was en we ook met 2 kleine kinderen op pad waren hadden we bedacht dat een golfkar huren wel echt handig zou zijn om de stad mee te ontdekken. En dat was het ook echt! We hebben in een snelvaart een hele hoop van de prachtige stad kunnen zien. En het mooie, je kan gewoon overal gratis parkeren.

#7 Samen fietsen

#7 Samen fietsen

Bram en ik hebben beide een elektrische fiets gekocht (helaas ben ik nog steeds aan het wachten op mijn fiets. Als het goed is komt deze ergens in mei binnen). Dus ben ik lekker met zijn nieuwe fiets op pad gegaan. Noé vond het echt geweldig! Wel voor de veiligheid een helm er bij gekocht want ik vind die elektrische fietsen nog best hard gaan. Dus, veiligheid boven alles!

#8 Wat van mama is van mij!

#8 Wat van mama is van mij!

Deze kleine dame vind alles van mij geweldig. Zo pakt ze regelmatig mijn kettingen, sjaals en tassen om mee te spelen. Een echt dametje hoor! Maar als je die lach ziet vergeef je het toch gelijk?

#9 Het Hertog IJS paasevent

#9 Het Hertog IJS paasevent

Ik ben deze maand ook te gast geweest bij het Hertog IJS paas event. Hier hebben we 2 heerlijke ijsdesserts mogen maken. Waaronder ook deze cheesecake paasei. Het was zo gezellig!

#10 Bijou Brigitte Ladies Night

#10 Bijou Brigitte Ladies Night

Dit was denk ik toch wel een van de leukste dingen die ik heb mogen doen. Op mijn Instagram pagina kon je kans maken op een cadeaubon van 100 euro voor de Ladies Night van Bijou Brigitte in Utrecht. De winnares was ontzettend lief en kwam gezellig samen met haar zusje en mij shoppen. De Stylist van Bijou Brigitte heeft ons ook wat leuke tips gegeven. En het was echt zo ontzettend leuk om een volger te ontmoeten. Dit moeten we echt vaker doen hoor!

De maand is echt voorbij gevlogen en door alle hectiek en drukte was ik ook helemaal vergeten deze leukste 10 foto’s van april te plaatsen. Maar zoals ik al zei, beter laat dan nooit toch!

de leukste 10 foto's van april