Londen ontdekken

Ik ben in het verleden al een aantal keer in Londen geweest. Maar iedere keer weer verbaas ik mij over deze prachtige stad. Dit keer hadden we ook nog eens ontzettend mazzel met het weer. In dit artikel vertel ik je over wat leuke plekjes in Londen.

Londen is een geweldige wereldstad. Er is overal waar je kijkt wel iets moois te zien. Nou hadden Sanne en ik maar 1 nachtje geboekt dus hadden we niet veel tijd. Maar dat neemt niet weg dat er ontzettend veel leuks te zien is in een korte tijd. Ik neem jullie in dit artikel mee naar onze highlights van de afgelopen dagen.

Fietsen door londen

Nothing Hill op de fiets ontdekken

Dat Nothing Hill een van de populairste wijken in Londen is weet iedereen wel. De prachtige pastelkleurige huizen zijn een giga toeristentrekker. Wij hebben voor de verandering de wijk ontdekt per fiets. Voor maar 2 euro kun je op meer dan 750 punten in de stad een fiets huren voor 24 uur. We hadden echt ontzettend mooi weer, dus ik was wel heel erg blij dat ik mijn ray-ban zonnebril mee had!

Wellicht heb je mijn eerdere artikel over Ray-Ban al wel eens gelezen, maar ik ben dus helemaal fan van de Aviator modellen. Vooral het spiegelglas vind ik geweldig omdat je dan lekker ongedeerd mensen kan gaan kijken. Wel een kleine tip van mij nog, als je een Ray-Ban Aviator gaat bestellen online zorg dan eerst dat je weet welke frame maat je nodig hebt. Er zijn namelijk verschillende maten. Ik draag de maat 54 op deze foto.

Het leuke aan het ontdekken van Nothing Hill op de fiets is dat je veel meer kan zien. Je fiets snel even een andere straat in en voor je het weet zie je weer iets nieuws en nog mooiers. Een absolute aanrader!

Nothing Hill Londen

De Towerbridge van Londen

De Towerbridge van Londen mag je ook zeker niet missen! Nou moet ik zeggen dat ik het veel leuker vind om de brug te bekijken vanaf de kade. Maar je kunt indien je het leuk vind ook de brug op lopen. Houd er wel rekening mee dat het ontzettend druk en toeristisch is. Maar ook dat mag de pret niet drukken!

Tower Bridge Londen

We hadden zo enorm veel geluk met het mooie weer. Ik ben dan ook zo blij dat ik mijn dames zonnebril van Ray-Ban niet ben vergeten. En stiekem vind ik het ook ontzettend leuk om ongegeneerd mensen te kijken, dus die spiegelglazen komen perfect uit!

Tip! Lees dit artikel van Actuallyanna.com over haar verblijf in Londen.

Uitzicht Tower Bridge Londen

Er zijn nog zo veel leuke plekjes om te zien in Londen. Zoals Oxford Circus, Soho, Hyde Park. Er is echt ontzettend veel te zien en doen. En we gaan dan ook zeker nog weer een keertje terug. Het weer was ook echt fantastisch, de maand mei kan ik dan ook echt aanraden!

Ben jij wel eens in Londen geweest?

laatste update: 18/12/2019

1 dag in Londen - dit moet je zien!