Het heeft lang geduurd voordat ik begon met het gebruiken van droogshampoos. Ik dacht dat het niets voor mij zou zijn en tenslotte waste ik me haar dagelijks. Daar is nu ruim een jaar geleden verandering in gekomen en merk ik de voordelen van een goede droogshampoo. Ik heb inmiddels verschillende merken gebruikt en vandaag laat ik jullie mijn favoriete droogshampoo’s zien.

Favoriete droogshampoo's

Mijn favoriete droogshampoos – Batiste Dry Shampoo Wildflower

Om tussen je wasbeurten een droogshampoo te gebruiken is ideaal. Het verfrist je haar direct en Batiste geeft ook mijn haar mooie volume. Deze geur van Wildflower is trouwens echt heel lekker fris zoet en geeft me een happy gevoel. Wildfower is de nieuwste variant van Batiste en ook wel qua geur de lekkerste die ze uitgebracht hebben vind ik.

Favoriete Droogshampoo's

Favoriete Droogshampoo's

Voor gebruik raad ik aan om even de fles goed te schudden. Je brengt het aan op de aanzet van je haar. Wat je wel hebt bij Batiste heb is dat je in eerste instantie een witte waas achter laat op je haar, de truck is om je haar wat te woelen en dan zie je daar vervolgens niets meer van.

Batiste Dry Shampoo Wildflower is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €5,59

Favoriete Droogshampoo's

Mijn favoriete droogshampoos – COLAB Dry Shampoo Unicorn

Alleen al de verpakking is leuk toch! Ik vind sowieso de verpakkingen van beide merken altijd wel opvallend. COLAB is een bepalende speler binnen de droogshampoo markt. Waar COLAB zich o.a. in onderscheid is dat waar andere merken een witte waas achterlaten op het haar is het bij Colab totaal niet het geval. COLAB heeft betaalbare professionele droogshampoos in diverse heerlijke geuren.

Favoriete Droogshampoo's

Favoriete Droogshampoo's

De droogshampoo van COLAB laat mijn haar altijd gelijk schoon en fris ruiken. Het geeft mijn haar meer volume en verzwaart niet dus ook heel goed te gebruiken als je net als ik fijn haar hebt. Ik heb namelijk met sommige andere merken dat mijn haar toch wat vettiger en zwaar aanvoelt.

COLAB Unicorn is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €5,09

Conclusie

Waar ik voorheen mijn haar dagelijks waste doe ik dat nu om de twee dagen. Droogshampoo is voor mij dus een ideale tussen oplossing om die tijd te overbruggen en toch dat schone frisse gevoel te behouden. Zowel Batiste als COLLAB zijn twee merken die ik vaak gebruik maar merk wel dat ik toch vaker en sneller naar COLAB grijp, dit gewoon om het feit dat het goed werkt op mijn fijne haar.

Ben je benieuwd naar de droogshampoo van Aussie? Jamey schreef hier eerder al een review over.

Heb jij ook favoriete droogshampoo’s?