Heb je binnenkort een date? Zorg dat je er op je allermooist uitziet! Dat telt immers toch mee, of je daar nu blij mee bent of niet. Draag je beste outfit, ga voor perfecte accessoires en maak je mooi op. Met deze tips helpen we je op weg.

Sportieve outfit

Kleed je tijdens de date vooral op de manier die bij jou past. Je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent! Draag je graag een sportieve outfit? Dat kan gewoon tijdens die date – als het er maar schoon en netjes uitziet. Trek lekker comfortabele sneakers dames aan, in een trendy look. Die schoenen zitten ook nog eens ideaal als je een actieve date tegemoet gaat. Wat je nog meer draagt? Een mooie jeans en een T-shirt bijvoorbeeld. Ook een jasje kan stoer staan, zoals een bomberjack of spijkerjas. Genoeg opties in ieder geval.

Chique outfit

Past een sportieve outfit toch niet zo goed bij jou? Dat is helemaal geen punt. Ook een chique outfit is namelijk prachtig om te dragen tijdens een date. Denk aan een jurk of een rok. Daaronder draag je een elegante hak, of een platte veterschoen om goed op te kunnen lopen. Het combineren van een sportieve en chique look is tevens mogelijk: draag een blazer bij een jeans en T-shirt. Het hangt misschien ook een beetje van het type date af, wat je het best kunt dragen. Maar blijf dus vooral bij jouw stijl.

Mooie sieraden

Met alleen de kleding ben je er nog niet. Mooie sieraden passen goed bij het geheel. Denk aan een ketting dames, met een sierlijke hanger eraan. Zilver of goud: ga na welke kleur je het fraaist vindt. En er zijn nog meer sieraden om aan te denken. Een armband staat leuk, of juist een ring. Met oorbellen steel je tevens de show. Meerdere sieraden kun je prima met elkaar combineren, zeker als ze bij elkaar passen qua design of kleur. En laat de kleur van je sieraad idealiter ook elders in je outfit terugkomen. Zo heb je pas echt over het geheel nagedacht!

Make-up look

Draag je graag make-up? Dan kun je zeker uitpakken tijdens de date. Ga voor een geheel verzorgde make-up look, als dit bij je past. Je doet er goed aan om de look vooraf al eens te oefenen, zodat je zeker weet dat het goed lukt. Ook eenvoudige make-up volstaat natuurlijk. Draag mascara om je ogen te laten spreken, samen met lipstick om je lippen op te laten vallen. Om maar iets te noemen!

Goede geur

Alle zintuigen kunnen positief geprikkeld worden tijdens een date, dus ook de neus. Zorg dat je lekker ruikt! Was je haar met een geurende shampoo. Doe voldoende deodorant op. En gebruik een parfum, om een blijvende herinnering achter te laten.

Slaap goed

Het is misschien makkelijker gezegd dan gedaan, zeker als je zenuwachtig bent voor de date. Maar toch willen we ermee afsluiten: zorg dat je goed hebt geslapen en er dus uitgerust uitziet. Zo ben je de meest frisse versie van jezelf – en dat wordt gezien.