De echte beauty lovers kennen de Boys & Girls collectie van Tom Ford natuurlijk al. En sinds kort zijn er nu 30(!!!) nieuwe kleuren bij gekomen. Ik ontving twee prachtige kleuren uit deze nieuwe collectie. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Tom Ford

Zelf heb ik nog niet heel erg veel ervaring met de beauty producten van Tom Ford. Ik was dan ook enorm benieuwd toen ik twee van de nieuwe Boys & Girls lipsticks mocht proberen. De collectie is naast simpelweg mooi ook enorm handig. De lipsticks zijn namelijk klein en passen dan ook perfect in een handtasje of clutch. Een leuk feitje, de lipsticks zijn allemaal vernoemd naar vrienden of partners van Tom Ford himself. 

De lipsticks uit de Boys & Girls collectie zijn niet per stuk te koop, maar in sets van 3. En zoals je kunt verwachten van een collectie met 50 kleuren is er voor iedereen wel een kleur. Van zachte nude tinten tot echte knallers!

Ik ontving 2 kleuren uit deze prachtige collectie. Namelijk de kleur Ava en de kleur Jagger.

Ava

Dit is echt een typische nude tint. Een beetje peachy met een gouden glans. Persoonlijk is dit mijn favoriet van de twee. De kleur kan namelijk voor alle gelegenheden gebruikt worden. Een echte go to kleur voor in mijn handtas!

Jagger

Zoals je van Mick Jagger mag verwachten is de kleur ook echt rocking. Deze knal rode tint is niet de eerste die ik zou pakken, maar wauw wat is hij gaaf! Qua dekking vind ik hem ook zeker niet tegenvallen. Maar hij blijft niet heel erg lang zitten. Dus het is wel fijn dat de lipstick klein is en overal mee naar toe kan. Zo kan je altijd even een kleine touch up doen.

Ik ben helemaal verliefd op de verpakking. En ik zag ook al veel meer mooie roze en nude tinten waar ik erg van hou. Deze twee kleuren zijn dus zeker niet de laatste in mijn nieuw begonnen collectie!

Tom Ford is onder andere verkrijgbaar bij Douglas.