Wil je je vrienden, klanten of medewerkers een leuk en origineel dankjewel cadeautje geven? Dan kan het zijn dat je best veel dezelfde producten tegelijkertijd besteld. Dit noemen ze een bulkbestelling. Lang niet altijd kun je als particulier in bulk bestellen, want vaak is dit iets voor de zakelijke klanten. Toch zijn er bepaalde websites waar het wel kan!

Personaliseren doe je lekker zelf!

Of het nu gaat om werkkleding, rompertjes, oranje kleding voor Koningsdag, jutte shoppers met je logo erop of t-shirt voor jouw vriendengroep, de keuze in al deze items is groot. Er is namelijk best veel te kiezen in kleuren, stoffen, ontwerpen etc. Natuurlijk ben je als particuliere klant geen pro in het designen ervan en heb je weinig kennis van die professionele programma’s. Dat hoeft gelukkig ook niet, want met een goede software personaliseer jij jouw gewenste items. Daarnaast is een goede en vriendelijke klantenservice een must om bestellingen vlot en gemakkelijk te laten verlopen.

Personaliseer je kleding

Een personaliseerbare trui of tas is natuurlijk een superleuk geschenk voor de Kerst of een andere gelegenheid, bijvoorbeeld voor vrienden en familie. Het is ook goed en slim als een uniek promotioneel product voor je bedrijf, want wat is er een betere manier om je klanten en/of medewerkers te bedanken. Wil je je klanten verrassen met een relatiegeschenk of een persoonlijke welgemeende boodschap? Dan is een gepersonaliseerd item van Wordans misschien een leuk idee. 

Wie wordt er niet blij van een cadeautje of een leuke attentie?

Sweatshirts, hoodies, een jas, maar ook een notitieboekje, een glazen fles, een boodschappentas enz. Je kunt het zo gek niet ontdekken of je kunt het personaliseren op de website van Wordans. Je kunt je eigen logo of afbeelding toevoegen en het dan bewerken, zodat je je bedrijf lekker in de kijker zet. Eén van de mogelijkheden voor het bewerken van je foto is bijvoorbeeld door de achtergrond weg te halen. Je kunt het logo of de toegevoegde foto ook naar een vector omzetten, wat een mooi effect geeft.

Eenvoudig en fun!

Bovendien is het ook een goed idee om verschillende motieven uit te proberen in je ontwerp. Zo kun je zien welke foto beter past of grafisch het beste weergegeven wordt. Ook kan het een mooier zijn op een trui dan op een jas of hoody etc. Speel wat met de producten om te ontdekken welke combinatie het beste is. Foto’s zien er overigens ook beter uit op een hoody of trui in hun originele formaat. Heb je een keuze gemaakt? Kies dan de maat, de kleur en hoeveelheid en plaat je bestelling.

In bulk kopen: makkelijk en snel!

Als je kleding van bekende merken, zoals Fruit of the Loom of Gildan, in grote hoeveelheden koopt dan kun je die met korting krijgen. Bedrukte kleding in bulk bestellen gaat makkelijk en snel, vooral met de ingebouwde tool die je helpt je gekozen kledingstukken te personaliseren. De personaliseringstool is gebruikersvriendelijk en snel. Je kunt verscheidene motieven uitproberen voordat je je keuze maakt. Heb je vragen? Raadpleeg dan de klantenservice!

Hoe snel is de levering?

De levering van de gepersonaliseerde producten is vrij snel. Over het algemeen kun je ze binnen 1 tot 4 werkdagen verwachten, maar afhankelijk van de leverancier en het magazijn kan het soms ook tussen de 6 en 8 werkdagen duren. Onze tip is dan ook om jouw bestelling te plaatsen bij hetzelfde magazijn, zodat je alles tegelijkertijd binnen krijgt. Hoe je dit doet? Door binnen dezelfde productcategorie te bestellen. Wil je toch items uit verschillende categorieën, hou er dan rekening mee dat je bestellingen van meerdere en andere locaties kunnen komen en de levertijd dus kan verschillen.

Super Service

Met een Trustpilot beoordeling van 4.3 en positieve klantenervaringen zijn we bij Wordans blij al je vragen te beantwoorden. We helpen je graag met ons aanbod van top prijzen en producten. Heb je nog vragen over je opties bij personaliseerbare kleding in bulk, laat ons dan iets weten!