Je kent het wel, je komt thuis na een heerlijke vakantie en komt gelijk weer in het dagelijkse ritme. Die sfeer van vakantie wil je het liefst mee naar huis nemen om toch nog even het gevoel te hebben dat je op vakantie bent. Dat kan met Italiaans design in huis en tuin, want de Italiaanse sfeer wil iedereen toch in huis?

De Italiaanse sfeer creëert op vakantie gezelligheid en rust, maar dat kan dus ook thuis! Maar wat is Italiaans design eigenlijk? De Italiaanse stijl in het interieur zorgt vooral voor rust. De materialen zijn rustgevend. Denk daarbij aan hout, marmer, staal, leer en natuursteen. Ondanks dat materialen rust uitstralen kun je Italiaans design nooit saai noemen. Er gebeurt altijd iets in het interieur.

Een leuk merk dat gave eyecatchers ontwerpt voor in jouw interieur is Magis. Dit Italiaanse merk ontwerpt allerlei soorten meubels voor in huis, van stoelen tot lampen en van klokken tot kledinghangers. Natuurlijk kun je niet alleen in huis genieten van de Italiaanse stijl maar ook in de tuin.

Ook de tuin!

Tegenwoordig vormt de tuin steeds vaker een verlengstuk van de leefruimte en ook met Italiaans design is dat mogelijk. Een goed voorbeeld hiervan is een mooie tuinset van het merk EMU. Het Italiaanse merk EMU is een bedrijf dat in 1951 al begon met het ontwerpen en maken van meubels. EMU ontwerpt en verkoopt voornamelijk stoelen en tafels voor binnens- en buitenshuis. Het is heerlijk om een mooie tuinset te hebben die ook past in de Italiaanse stijl. De EMU shine tuinset past daar helemaal bij. Het houten blad en de witte poten stralen rust uit. De tafel is ook groot genoeg om met lekker veel mensen aan te dineren of borrelen, dat haalt natuurlijk de Italiaanse sfeer naar boven. Het is toch heerlijk om op een mooie zomerse avond lekker met een aantal vrienden buiten in de tuin aan deze mooie tafel te zitten?! Zo hoef je helemaal niet meer op vakantie, maar kun je Italië gewoon in huis en tuin halen!

Vind jij Italiaans design ook mooi in huis en tuin? Ben jij gek op buiten eten?

Handtekening Jamey