De vakantieperiode breekt al bijna aan, heerlijk genieten! Sterker nog…in het zuiden hebben ze al vakantie. Wanneer je op vakantie gaat weet je dat het soms wat passen en meten is met bagage. Wat neem je nu wel en juist niet mee. Speciaal voor onze haren zijn bepaalde producten onmisbaar tijdens de vakantie. Welke dat zijn zetten wij vandaag voor je op een rijtje.

Droogshampoo

Tijdens de vakantie je haren wassen kan soms zo zonde van je tijd zijn. Je wilt je niet uren hoeven bezighouden met je haren, maar ze moeten er natuurlijk wel altijd goed uitzien. Waar je normaal drie keer per week je haren wast thuis kan dit op vakantie makkelijk een keer uitgesteld worden met een droogshampoo. Je hoeft niet meteen een groot formaat mee te nemen, een mini flesje droogshampoo is ook al prima. Hiermee verfris je je haren en hoef je niet elke dag te wassen. Dat scheelt veel tijd die je voor andere dingen kunt gebruiken!

Mini’s

Wanneer je met het vliegtuig gaat zit je al snel met het gewicht van je koffer waar je rekening mee moet houden. Om gewicht te besparen met allerlei grote flacons kun je ook kiezen voor mini’s. Eenshampoo voor op reis bijvoorbeeld of een mini maskertje. Kies dingen uit die je qua formaat niet heel veel nodig gaat hebben en haal daar een mini exemplaar voor. Het scheelt uiteindelijk best wel wat!

SPF voor je haar

Wist je dat er ook speciale haarverzorging is met een SPF voor je haren? Het legt een laagje op je haren welke beschermt tegen de negatieve invloeden van de zon. Ook je haren lijden namelijk onder de felle zonnestralen. En wat dacht je van het zwembad met al dat chloor en het zoute zeewater? Juist, onze haren drogen hier van uit en worden er zeker niet blij van. Een goede spray aanschaffen dus en geregeld gebruiken zorgt ervoor dat jouw lokken mooi blijven.

Elastiekjes

Heel erg voor de hand liggend natuurlijk, maar een paar goede elastiekjes zijn een must voor op vakantie. Zeker wanneer je een actieve vakantie gaat hebben of naar een warm oord gaat. Losse haren in je nek kan dan echt niet handig en juist veel te warm zijn. Hou je niet zo van elastiekjes? Neem dan een mooie klem mee om ze mee op te steken.

Extra verzorging

Een haarmasker gebruiken op vakantie lijkt een enorme luxe, maar weet dat dit eigenlijk echt een must is. Zeker wanneer je een zon, zee en strand vakantie hebt. Je haren krijgen dan best wat te verduren en af en toe een verzorgingsboost in de vorm van een fijn verzorgend masker is dan echt heel goed voor je haren.

Fijne vakantie!!