Omdat het voorjaar er toch echt aan begint te komen is het tijd om lekker te beginnen met die voorjaarsschoonmaak. Je kunt dit natuurlijk zo uitgebreid doen als dat je zelf wilt, maar neem zeker ook je tuin en oprit mee. Een dikke tip van ons is de Kärcher K7. Met deze hogedruk is jouw terras en oprit zo schoon. Naast je terras kan hij nog meer reinigen, maar daarover zo meteen meer.

Kärcher K7

De Kärcher K7 is een van de betere hogedrukreinigers van het merk en biedt een complete oplossing voor jouw voorjaarsschoonmaak. Ging je vorig jaar nog aan de slag met een schrobborstel en groene zeep? Dan weet je hoe intensief dit is. Het is een echte work-out en hoewel dat nog niet eens zo erg is (hallo summer body), toch hebben we wel wat beters te doen dan dat. De hulp van een goede hogedrukreiniger is dan echt een must.

De voordelen

Deze hogedrukreiniger van Kärcher klaart meerdere reinigingsklussen in een handomdraai. Superfijn, zeker wanneer je een gezin met kindjes hebt en je tijd en energie dus schaars is. Bij de hogedrukreiniger worden een terrasreiniger (ook wel de T-Racer), een vuilfrees, een waterfilter en een spuitlans meegeleverd. Heel fijn is dat het apparaat een haspel heeft waardoor je de slang knikvrij en makkelijk kunt oprollen. Het apparaat heeft een automatisch start/stop systeem en ook dat is fijn, want hiermee voorkom je onnodige belasting van de motor. Dit zegt misschien voor nu niet veel, maar op langere termijn zul je merken dat het hierdoor veel langer kan meegaan. Ook kun je de regelbare werkdruk zelf instellen, waardoor je het bijvoorbeeld wat heftiger kunt zetten voor je terras, maar ook wat subtieler te werk kunt gaan voor je camper.

De toepassingen

Natuurlijk is de Kärcher K7 ideaal voor jouw terras en je oprit. De T-Racer oppervlaktereiniger helpt hier perfect bij. Met de T-Racer verdwijnt de groene aanslag heel gemakkelijk en krijgt je er een nieuw terrasje voor terug. Ook kun je heel makkelijk gevels reinigen met dit apparaat en wanneer je bijvoorbeeld een camper of caravan hebt kun je de spuitlans ook gebruiken om deze schoon te maken. Super veelzijdig dus en wat ons betreft een hele fijne investering.

KÄRCHER HOME & GARDEN APP

De Smart hogedrukreinigers zijn uniek dankzij de app ondersteuning met bluetooth. Nu hoor ik je denken, waar heb je dat dan weer voor nodig? Nou, iedereen weet wel dat een hogedrukreiniger krachtig is. Maar weet jij ook welke instellingen je moet gebruiken om bijvoorbeeld je terras te reinigen? Of welke instellingen het beste zijn voor je tuinset? Middels deze app kan je de juiste instellingen programmeren en hoef je daar nooit meer over te twijfelen! Met een druk op de knop stuur je met je telefoon de juiste instellingen naar de hogedrukreiniger en kun je direct aan de slag.

Before

After

Onze ervaring met de Kärcher K7 is top. Inmiddels hebben we beide auto’s al gewassen en het tuinterras helemaal weer mooi schoongemaakt. Het mag wel duidelijk zijn dat de Kärcher K7 niet mag ontbreken tijdens jouw voorjaarsschoonmaak. De K7 is te koop in verschillende uitvoeringen vanaf €559,99 en dat is voor nu een hele investering maar geloof ons… hij betaalt zich dubbel en dwars terug!