Clarins cadeauverpakkingen + favoriet!

Clarins komt dit jaar weer met prachtige cadeauverpakkingen voor de feestdagen. Hiermee wordt het geven van een cadeautje (of het krijgen ervan) nog veel en veel leuker. Wij hebben ook een heel tof setje gekregen en gaan het er vandaag over hebben. Ook deel ik nog wat andere favorieten van het merk, dus kom lekker cadeau inspiratie opdoen!

Clarins

Clarins kennen we in de beauty wereld natuurlijk al best lang. Het merk is luxe, enkel verkrijgbaar bij de luxe parfumerie en online en het doet erg veel goeds voor de huid. Zo is hun mascara hier groot favoriet en zijn hun crèmes om van te smullen.


Cadeausetjes

Speciaal voor de feestdagen komen ze met mooie cadeausets. Ze hebben setjes met bijvoorbeeld verschillende crèmes voor de 30+ huid, waarmee je een complete nieuwe routine te pakken hebt. Ook zijn er setjes, zoals de Hydra Essential set, welke zich puur richt op de droge en vochtarme huid. Wanneer jouw huid dus ergens een specifieke behoefte heeft is dat natuurlijk ideaal. Ook is er een tof setje met een complete oog routine, waaronder een verzorging en twee fijne mascara’s. Wij ontvingen echter het Double Serum Eye Routine.

Double Serum Eye Routine

De Double Serum Eye Routine is één van de mooiste cadeau setjes die er is. Deze set bevat drie onmisbare make-up en skincare producten voor een prachtige oogopslag. Zo zit er het Double Serum Eye in, wat de tekenen van huidveroudering aanpakt rondom de ogen en bij de oogcontouren, de rimpels gladstrijkt, wallen en donkere kringen zichtbaar vermindert en ook nog een de oogopslag verheldert. Je snapt…je oogt hiermee zo 5 jaar jonger. Het SOS Lashes Serum Mascara verbetert en versterkt je wimpers, zodat ook deze verzorgd blijven en op den duur langer en voller worden. Tot slot bevat het setje nog de Mascara Wonder Perfect 4D, welke je wimpers langer en voller maakt voor een intense oogopslag. Om het geheel compleet te maken komen deze drie producten in een mooie pouch. Hiermee hoef je het eigenlijk nauwelijks nog in te pakken, want het ziet er erg feestelijk uit.


Deze nieuwe cadeau sets, inclusief de Double Serum Eye Routine die wij ontvingen, zijn te koop op internet via Clarins.com. Het setje dat wij ontvingen kost €82,50. Ook kunnen bepaalde sets verkrijgbaar zijn bij de bekende verkooppunten van Clarins. Welk setje zou jij graag als cadeautje onder de boom willen vinden?

TIP! Met de code JAMEY krijg je nog een leuke korting bij Clarins! Geldig tot en met 26 december 2023.

Veel succes met geven en wij wensen jullie alvast fijne feestdagen!

Clarins cadeauverpakkingen + favoriet!