Afgelopen week ontving ik weer de Boots BFF  Box! Ik kan je nu al verklappen, er zitten een aantal hele mooie producten in. Lees je gauw mee?

Ik begin met wat ik het mooiste vind uit de box! Namelijk dit oogschaduw palette van het merk No7.
Het palette bevat 9 mooie warme oogschaduw tinten. Je kan veel kanten op met dit palette. Je kan zowel een lichte naturel look maken en voor een avondje uit een wat zwaardere look. De oogschaduw voelt zacht aan en is makkelijk te blenden en goed op te bouwen.
Wat ook in de box zit is een heerlijk hydraterende gezichtsgel. Naast dat het je huid hydrateert werkt het ook heerlijk verfrissend voor ongeveer 72 uur lang. Na dagelijks een week gebruiken, merk je dat het vochtbalans van mijn huid verbeterd is.
Waar ik meest benieuwd was naar deze Retinol complex. Dit is een super fijn product voor de ouder wordende huid. Het is een anti-aging product met 0,3% Retinol. Een zeer sterke en werkzame stof, die rimpels verminderen en ondersteund de elasticiteit van de huid. Ik gebruik hem als een serum onder mijn nachtcrème.
De laatste tijd ben ik weer helemaal van de maskers. 1 keer in de week tijdens mijn wekelijkse bad geniet ik even van een me-time moment met een masker. En vooral verschillende soorten uit proberen vind ik altijd leuk. Ik ben vooral fan van sheet maskers.
Deze is makkelijk aan te brengen op je gezicht en het masker is doordrenkt van heerlijk ingrediënten. Het turboboost hydrogelmasker van Soap & Glory geeft je huid direct hydratatie. En daarnaast heeft dit masker ook nog een lekkere sinasappel geur.
Deze fijne Tonic van Boots gebruik je nadat je je gezicht hebt gereinigd. De tonic doe je op een wattenschijfje en breng je aan op je gelaat. Het verzacht je huid en zorgt dat na het reinigen van de huid de poriën weer dicht gaan.
In de BFF Box zat ook een body butter. Ik gebruik dat vooral in de winter erg graag. De butter is verrijkt met aloë vera en shea butter. Twee ingrediënten die de huid hydrateert en zacht maakt. De butter geeft een hele zachte fijne geur en de trekt snel in.
De producten zijn allemaal verkrijgbaar bij een Boots apotheek of online bij Boots.eu te bestellen